EDIT by whiteboy (pravila): Ova tema služi za predstavljanje članova cafe.mobil foruma. Svatko to želi može ovdje o sebi nešto napisati, ne bi li se međusobno bolje upoznali. Dakle nije namjenjena isključivo novim članovima, već i starim, dapače, tako će i novi članovi znati s kim ovdje 'imaju posla'.
Tema služi isključivo za predstavljanje. Bilo kakav off-topic bit će brisan. Također ne želimo da se tema zaguši silnim 'dobro došao' postevima ili komentarima na nečije predstavljanje. Dakle samo predstavljanje. Za komentare možete otvoriti zasebnu temu (ako mislite da za to postoji potreba), a postoje i druge teme u četaonici gdje se ionako možete osvrnuti na neki detalj iz nečijeg predstavljanja. A tu su naravno i Privatne Poruke...
Bez obzira što nisam baš nov ovdje, budem probio led
Ovako...zovem se Danijel, imam 22 godine, živim u Zagrebu i studiram ovdje ekonomiju (sad ću upisati 4.godinu)...inače, hobiji su mi bilo kakav tip rekreacije (makar preferiram tenis), ludi izlasci vikendom (najčešće Jarun, Šalata, koji puta Hard Rock), te učim njemački u školi stranih jezika (to mi baš i nije hobi ali će mi jednog dana možda trebati)...već sam 3 godine u sretnoj vezi i to je sigurno najljepši dio mog života
Na forum sam došao u prosincu prošle godine jer mi je trebala pomoć vezana za Siemens CX65 (čak se tog sjećam), te mi se svidjela ekipa i to je glavni razlog da sam ostao ovdje...
Nadam se da ovo nije zvučalo preglupo, ali neka bude za primjer nekome novome (ili starome) na ovome forumu kako bi se mogao predstaviti...

Odgovori uz citat
. Sviram gitaru
i slusam rock
. Dosao sam na forum prije 3 dana
. Koristim Siemens M65. Zasada mi je na forumu cilj dovoljno postova za vlastiti avatar. Eto toliko od mene
enzić
irgo(haha)Remark-Tri ratna druga,Cronin-tri ljubavi,
stati sama

Bookmarks