Ja uglavnom slušam ženu .
evo kad se ovdje moze o svemu i svacemu,ljudi moj koju vrstu muzike slusate!!!!(moze i koja je najbolja hr piva!!)
Ja uglavnom slušam ženu .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slusam Narodnjake i Trance
It's nice to be important, but it's more important to be nice
kaj ti svojoj zeni dopustas da prica!!Mislim da je u redu da ona prvo digni ruku,a tek ak joj das dozvolu moze pricat!!!Slazete se??
p4e... JA slušam narodnjake i trance.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Poslao: flOorKilla
p4e... JA slušam narodnjake i trance.![]()
![]()
![]()
Bolje da priča , dok priča ne tuče.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ima nas još takovih...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ima nas puno takvih , samo kaj se mnogi srame priznat. Neoženjene tu ne ubrajam.Sva sreća kaj ih je većina truba za tehniku bilo koje vrsta ,inače jao nama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
KAD GA ŽENE VIDEEEEEEEEE;
POLUDE OD SREĆEEEEEEEEE...........
pa vratimo se pitanju=mjuza i piva!!
Slušam rap (I LOVE EMINJEM he he), pop, rock sve šta valja, a volim i klasičnu glazbu (Ravel, Beethowen, Strauss...)![]()
'70-te i '80-te stara dobra glazba...![]()
Ovo je moj čovjekPoslao: dmi
'70-te i '80-te stara dobra glazba...![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
New age, floyde, massive attack., radiohead...80. Ima tu svega. Ovisi kako sam raspoložen.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ja slušam sve šta je DOBRO! bilo to dobar narodnjak ili trance ili pop,rock...... ono šta mi se sluša...
meni baš frend danas dofuro john scofielda - 'a go go', pa si ja to sad laganini slušam... cool je album, veli mi frend da mu je to najbolji od scofielda, meni je prvi koji slušam, nisam imao prilike ranije ga poslušat![]()
that's my man ;Poslao: viki2win
massive attack...![]()
Evo za one koji slusaju Trance, Novogodisnji party - 10 hour TranceParty 2002, featuring Paul Van Dyk, DJ Tiesto, Ferry Corsten, Dumonde, Nu-NRG, hosted by DJ Katy and Lady Carissa . . . oni koji slusaju trance znaju o cemu se radi . . . . mozete ga slusati uzivo . . . . vise informacija na www.tranceaddict.com
Marilyn Manson je zakon al ima tu još stvari koje bi se mogle nabrojit al dobro je sve šta ide uz PIVO pa može i azra. Narodnjaci über alles Sve najbolje u Novoj Godini želi vam master_nt@net.hr
Viva la Nippon!!!
Za ovu ekipu gore nikad čuo , vrijeme me pregazilo.Ipak često mi se desi da poznam pjesmu , ali ne i izvođača.Uzmu nešto iz 80-tih i prodaju pod novu stvar.Za utjehu 80-tih su stvari iz 60-tih prodavali pod nove.Povijest se ponavlja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako si jedan od 'starijih', onda sigurno neznaš ko je marilyn manson!
p.s. - i bolje da neznaš...
Jel' to onaj "fino" pošminkani ucrnjeni ili...![]()
da. onaj koji izgleda ko živi mrtvac
Bookmarks