pošto već neko vrijeme postam na ovom forumu, i napisao sam dosta postova (što kvalitetnih što nekvalitetnih [al ovih drugih je ja mislim više]), a može se naći i poneka moja slika na forumu, pa da napišem nešto o osobi iza tih slika, postova i avatar...
Ime: Ilija
Prezime: G... (slatka tajna)![]()
Datum rođenja: 17.08.1986.g
Horoskopski znak: Lav
Mjesto rođenja: Slatina, malo mjesto pored Teslić-a, BIH (ako je ikad iko bio u Bosni u hodočašću na Veliku Gospu u Konđilu/Komušini , onda je sigurno prošo kroz Slatinu)
Mjesto stanovanja: Lučko (odnedavno, bilo je još adresa)
Boja kose: Crna
Boja očiju: plavo-zelena
Visina: 183 cm
Težina: kila-dvije više od idealne (pa si vi računajte)
Sestra-brat: starija sestra
Ljubavno stanje: imam divnu curu
Škola/fax/zanimanje: studiram na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu (aka TVZ), elektrotehnika, smijer Energetika...
Auto: Peugeot 206, 1.4 (75KS), benzinac, zlatna boja, registracija: ZG-4***-** (ja sam vlasnik, a ne otac)
Što volim: Sve što vole mladi...Volim izaći, dobro se zabavljati, pričati, biti sa društvom na "kavi", biti sam sa curom, voziti auto uokolo...
Što nevolim: biti sam, pogotovo ne kod kuće kada je lijepo vijeme, nevolim ići zubaru, igle...
Čega se bojim: neznam...nekako se od zmija sav naježim
Neostvarena želja: ima ih dosta... Kupiti si Harley Davidson...
Najdraža knjiga: nečitam previše, ali Sarajevski Malboro mi je OK
Najdraži film: Ima ih dosta... Gone in 60 seconds, Bad Boys...
Najdraža serija: The Simpsons, Only fools & horses (Mućke)...
Muzika: slušam svašta osim Hard Rocka i Punka i Trance-a... Ostalo može proć
Naj grupa: od domaćih: Bijelo Dugme, Divlje Jagode, Crvena Jabuka; od stranih: RHCP, ATB, ABBA
Naj pjevač/pjevačica: domaće: Hari Mata Hari, Oliver, Gibonni, Dino Merlin, Kemal Monteno, strano: Eros Ramazzotti, Madonna, Santana, Sting...
Naj pjesma: Kap po kap, Jedina moja, Đurđevdan, Ružica si bila, Prsten i zlatni lanac, Pjesma za malu pticu...
Kućni ljubimci: nemam...
Hobi: otići na "kavu" i provesti što više vremena sa društvom, vožnja auta, slušanje muzike, nekad sam i trenirao nogomet, tu i tamo rodbini popravim komp ako nešto zašteka...
Moto: Svaki dan ti može biti zadnji, zato uživaj u svakom danu ko da ti je zadnji...
Na forum sam slučajno naletio, jer me je nešto zanimao u vezi Mp3 playera, svidio mi se forum, pa sam osto...
Ako vas još nešto zanima, imate PM...![]()
uživajte, i slobodno pitajte šta vas zanima...

Odgovori uz citat
]), a može se naći i poneka moja slika na forumu, pa da napišem nešto o osobi iza tih slika, postova i avatar...
)
12 G-Unit
.Poduzetnik

as
a na forum sam došao vidjevši link u Mobilu (kojeg btw ne kupujem od kad je postao Mobil Media ili tako nešto) čisto iz radoznalosti, a ostadoh tu jer sam prvi put pronašao neke stvari za svoje svoju 6600-icu.

Bookmarks