Ipak sam kupio ovu minijaturnu mrcinu.

Bila je dilema, dali cekati HX5 ili kupiti TX7.
Na kraju sam se ipak odlucio za manji model iako nije iskljuceno da uzmem i HX5 jer i sada imam dva Sony-a...jedan je DSC H3 10X opticki zoom, dakle veci aparat i maleni DSC T-70 za nositi stalno.
Planiram prodati i T-70 i H-3 i zamjeniti ih sa ova dva.
Uglavnom na osnovu ova dva koja sam do sada imao sam lakse donio odluku u korist manjeg modela jer veci mi se cesto neda nositi.
Sto se tice TX7, aparat ne da je ispunio ocekivanja vec ih je i nadmasio.
Prvo sto me se dojmilo je širokokutni objektiv od 25 mm u kojega jednostavno stane vise, brzina aparata, Handheld Twilight mod snimanja uz kojega blic gubi smisao i naravno HD zapis u 1080p rezoluciji.
On me u jednom trenutku zabrinuo jer kada sam snimio video i pustio na compu nije djelovao nesto posebno impresivno, ali kada sam spojio aparat na Full HD 1080 plasmu i pustio video zanjemio sam.
Jednostavno jos ne mogu vjerovati da ovakva minijatura moze stvoriti video takve kvalitete.
Snimka moje MiniDV Sony kamere stare svega tri godine koja je u to vrijeme bila top model u svojoj klasi izgleda jadno naspram ovoga.
Jednostavno ovi veliki HD ekrani "ubiju" sliku snimanu MiniDV kamerom ciji zapisi na obicnim TV-ima ne izgledaju nimalo lose, ali jednostavno na velikom ekranu izgledaju kao da su mobitelom snimani.
Uz TX7 sam kupio i 16 GB Memory Stick na koji stane 2 sata HD videa u najvecoj rezoluciji sto je duplo vise nego na MiniDV kazeticu.
A ovdje mozete pogledati moje slike bez blica sa aktiviranim Handheld Twilight modom slikanja.
http://www.flickr.com/photos/dulepho...7623205717383/
Sve u svemu prezadovoljan sam jer imam u jednoj tako maloj kameri i odlican fotic koji je jako svestran u svim uvjetima i kameru koja snima pravi HD video.
Bookmarks