pa napiši zašto ti neće instalirat,ono šta javlja kao grešku?
meni na sx-u odmah prepozna da je jar format i instalacija počne
sama doduše ja prebacujem preko bt-a
Ima li neko zivaca da mi objasni kako da instaliram .jar igrice u telefon. Imam N6600 koju povezujem sa LapTopom preko IR. Hvala i izvinjavam se ako je nesto slicno vec bilo na forumu
pa napiši zašto ti neće instalirat,ono šta javlja kao grešku?
meni na sx-u odmah prepozna da je jar format i instalacija počne
sama doduše ja prebacujem preko bt-a
Ako aplikaciju prebaciš preko IR na mob, ona stigne kao poruka, ti ju otvoriš i aplikacija bi se trebala automatski pokrenuti i instralirati. That's it!
...znači,samo ju pošalji preko Irda na mob i instalacija je automatska...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sem,ako nisi poput mene nesto zajebao,pa vise nemas pravo na instaliranje .jar fajlova
Kao ja prije 3-4 mjeseca, pa mi je jednom pri postavljanju logoa preko f-explorera restartovao telefon i nije dao da se opet upali nego sam nosio na servis, i kad sam ga dobio nije bilo kontakata (slike su ostale), ali je vracen na fabricki podeseno. Tek sam onda mogao instalirati .jar fileove.
SKR. je SKR. za SKR.
Koje programe si instaliro da je doslo do toga?
Ja ili pinocio?
SKR. je SKR. za SKR.
Pa i ja sam zezenuo nesto preko FExplorera,izbrisao sam neki fajl i sada se mogu slikati.Kada pocne instalacija .jar fajla,tel mi posle 20-ak sekundi zablokira.Meni samo zao sto ne mogu KAMASUTRA da instaliram,za ostalo mi nije zao,jer i nemam neku potrebu za .jar fajlovima,meni su igre u tom formatu bezveze.A tel mi je prvi put zablokirao prilikom instalacije Prince of Persia!!!
@djomla
Da.
Meni je Princ of Persia radio al mala neka slicica u gornjem ljevom dijelu ekrana bez veze. Takav mi je i shrek.
@ sile
Nisam instalirao nijedan program, vec postavljao logo preko fxplorera. Slika je bila u bmp formatu.
SKR. je SKR. za SKR.
Hvala vam sto ste se potrudili da mi pomognete, nisam bio juce na netu a vi ste uveliko raspravljali.
Dakle ovako
Imam nokiu 6600 v4.09
Preko IR sa lap topa prebacujem na telefon slike, melodije i ostalo i sve mi to stize kao poruka u inbox. Slike mogu da otvorim, melodije mogu da slusam , ali ako je neka aplikacija ili igrica .jar to ne mogu da otvorim nikako.
U telefonu sam imao zipman trial verziju koja dodje instalirana i moze se koristiti 3 puta. Ja sam ta 3 puta iskoristio , dakle instalirao sam 3 igrice i posle toga ne mogu vise.
Izbrisao sam taj zipman i ubacio novi krekovani ali ne funkcionise, tj svaki put kada u tel ubacim neku igricu i kad pokusam da je instaliram onda mi se upali zipman i kaze da nema zip fajlova.
Zna li ko o cemu je rijec? nadam se da ste me shvatili
hvala jos jednom
Mora sam pokrenuti aplikaciju ako pošalješ aplikaciju sa .sis ili .jap ekstenzijom. Ako je zipana, onda ju neće prepoznati, pa je ni neće moći instalirati.
Cuj, nadji Zipman koji radi, pa ce ti otvarati i .zip i .rar i .ace...
Ali nije ti tesko odzipat app na kompu i poslati .sis file
da pa to je normalno da ti neće otvarati fajlove koje ti
mob ne podržava zašto jednostavno ne otpakiraš taj zip
fajl na laptopu i riješio si se problema![]()
...a jesi li probao formatirat mob...možda ti onda opet proradi,jer ja sam imao problema sa otvaranjem MMS i e-mail editora,nije mi radilo,a nakon formatiranja sve je u redu...Izvorno postao Pinocio
Nisam probao format,jer ne verujem da moze da mi vrati fajl koji sam izbrisao.A i nema veze,meni su dovoljni i .sis fajlovi...
...pa i meni je očito falio neki fajl jer mi je pokazivalo "Phone:System Error"...probaj,ali prvo napravi backup...
ma sam ti formatiraj iznenadit ćeš seIzvorno postao Pinocio
ali prvo napravi backup ili zapiši neke važne podatke
jel ti se mob vraća na početne postavke...
Izvorno postao damgol
Ma to nije zip nego .jar i ne mogu da ga otpakujem na laptopu jer unutra nema sys nego neke gluposti. Tj. ja ga otvorim sa winrarom ali unutra su neki gifovi i neke gluposti.![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Cykke
znas li za neku provjerenu verziju, i link mozda?
format moba i gotovo![]()
preko kojeg programa se moze radit backup telefona?
A **** vas glupe sve zajedno! Ovdje nitko nema pojma o čemu govori. Više se može saznat od baba na placi nego sa ovog neprofesionalnog foruma na kojem par budala pričaju gluposti.
Quicksilver, ****** zipman, deinstaliraj ga jer ti mob sam pokrene instalaciju .jar fajlova, a zipman ti je kriv što se nemože instalirat. Netrebaš imat zipman da bi instalirao javu.
ako je igrica zazipana. odzipaj winrarom, winzipom. ako kad se odzipa ne postoji .jar, .sis datoteka znaci da NEMA IGRICE vec si skinuo neko smece. ako ima odes u program preko kojeg saljes podatke na mob i posaljes taj .jar, .sis fajl na mob preko bt, ir ili kaj vec. nakon sto je poslano stigne ti poruka, otvoris ju i on te pita hoces li instalirati aplikaciju. i to je cijela mudrost
Bookmarks