aaa... probaj w2k3 server, imam negdje upute korak po korak što učiniti da ga se pretvori u workstation i to je brijem isto prilično okej solucija.... ako se odlučiš na to, javi da iskopam te upute negdje i pošaljem ti
Ubo sam još jedan komp, veliko HVALA damgolu na donaciji kućišta i bluedevilu na donaciji 512MB ram-a!!!!!!!!!!!
Tako moji starci umjesto pentiuma na 166MHz i 48MB ram-a sada vrte AMD 2000+ i 512MB DDR-a na 266MHz, starci su oduševljeni, a uz sve to kupljen je i novi printer koji HP LJ1022 koji pljucka 18 strana u minuti tako da sve letiOstala im je samo stara grafička sa 2MB ram-a, no njima ionako ne treba više
No naravno da takve stvari nikada ne prođu bez problema.
NEMREM INSTALIRATI WINDOWSE XP na dotični komp!!! Linux radi, windowsi 98 isto rade bez greške no nakon instalacije Windowsa XP umjesto da se windowsi zbootaju pojavi se slika starting windows xp i nakon toga se kompjuter resetira i tako beskonačno... Pošto mi se to i na jednom drugom kompu desilo kada sam stavio sp2 (slipstreamani na inst. cd) probao sam instalirati winxp sa samo sp1 (one bez ikakvog sp-a niti nemam) i ista stvar.
Sumnjam na VIA KT400 chipset koji možda uzrokoje probleme, no ne znam što i kako dalje... Ima tko kakvu ideju?
U krajnjoj nuždi ću staviti win2k gore no bilo bi zgodno da nakalemim xp zbog hrv. sučelja i lakše konfiguracije sharenog printera, mrežnih postavki i sl...
aaa... probaj w2k3 server, imam negdje upute korak po korak što učiniti da ga se pretvori u workstation i to je brijem isto prilično okej solucija.... ako se odlučiš na to, javi da iskopam te upute negdje i pošaljem ti
Imao sam VIA KT ploču, s tim da je bila (čini mi se KTA700) ili tak nekaj. Tojest, trebao bih to još i imati doma u drugom kompu - moram provjerit. Uglavnom, ako je isti chipset, onda XP radi (imam na tom stroju isto XPSP2).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
@gog Ja sam ti imao iste probleme kakve si ti naveo.Imao sam i istu ploču. isto mi se tako stalno komp restartao sve dok nisam uzeo drugi XP cd. Kad sam instalirao XP sa drugog cd-a sve je normalno radilo, tak da ti preporučam da to probaš a ak ne radi ja bi u svako slučaju stavio 2003 server a ne win2k jer su stabilniji(ono kaj je zappan rekao). probaj si još samo za test tutnut neku drugu grafulju....
Bookmarks