Izvorno postao sstrizic
pa mozda zato kaj su to software-i za za windows 2003 pocket pc,a ne za smartphone...
Zanima me zašto na Windows 2003 ne mogu nikako instalirati speedboost i speedmenus. Uvijek kaže da programi nisu namjenjeni tom operacijskom sustavu a kod programa bas pise da su za windows 2003. To me jedino muči jer ne kužim zašto neće obaviti instalaciju, inače sa nijednom drugom instalacijom nemam problema!!!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Izvorno postao sstrizic
pa mozda zato kaj su to software-i za za windows 2003 pocket pc,a ne za smartphone...
Tocno tako. Razlika je između Windows Mobile 2003 i Pocket PC platforme.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
e prijatelju mozda ti instalacija ima neki bug i meni se tako znalo dogodit al na win2002 a probo sam instalirat neku hibernaciju na nove2003 sto sam stavio jucer i da mi neko upozorenje isto!!!!!!!!!neam pojma zasto al to je program za smartphone2003
Razlika je u instalaciji programa i datotekama koje koriste. Često su na netu verzije za 2002 krivo označene kao za 2003, i sigurno rade na 2002, a neče na 2003.
Potrazi malo po netu, i skini neku drugu verziju koja bi ti trebala ogdovarat.
Bookmarks