Ja sam ga htio isprobati, ali dobijem Disk Error pri pokretanju.
Kako si ti to riješio?
Tutorial kako instalirati Sygic McGuider se nalazi u slijedećoj temi: [Tutorial] Sygic McGuider v7.71 for S60 rel.5
Uspio sam instalirati Sygic McGuider 7.71 na mobitel Nokia 5800, ali mi program ne vidi kartu HR. Ako je netko uspio i zna kako detaljno podesit sve, molio bih ga da ovdje napravi tutorial. Imam instaliran Garmin, ali vidim da novi Sygic McGuider 7.71 podržava Nokiu 5800...
Zadnji uredio HCSC : 16-04-2009 u 01:15
Ja sam ga htio isprobati, ali dobijem Disk Error pri pokretanju.
Kako si ti to riješio?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Moraš kopirat MAPS, DRIVE, RES na E:\
Ako kopiraš sve u E:\Sygic ili slično, neće radit.
Moraš instalirat TOUCH verziju za 5800. (SetupSymbianS60_Touch.sis)
Aplikacija radi dobro s tim da mi pise NO MAP kad se pokrene. Znam da mapa ide u folder MAPS\HRV\hrv.pak. Znam i za *.mlm file koji isto ide u MAPS. Ono što ne znam je kako otključati mape i naštimati sve da radi. Za Garmin ima odličan tutorial pa bi bilo dobro kad bi ga netko napravio i za Sygic McGuider.
Zadnji uredio Chamil : 09-04-2009 u 11:55
gdje si uzeo kartu hrvatske? ja imam navigaciju s tim programom ali nemogu naći kartu hrvatske
možeš mi i na pp poslati link gdje si skinuo..
thx
Evo, ovdje ima tutorial i mape.
Za nas (možda niste iz RH, ali ne vjerujem da ste s Obale Bjelokosti- tako da 99% i za vas) je, kao što piše, Eastern Europe.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam pokušavo još prije instalirat sygica al nisam uspio , kaj je izašla neka verzija za touch ?? može link??
edit instaliro sam ga i ja , al isto ne prepoznaje hrvatsku mapu prem da je najnovija . kolko se sjećam treba se napravit mlm file al nemrem nać nigdje kak se to radi
Zadnji uredio daci : 10-04-2009 u 10:58
Hvala georgy na linku. Napravio sve po tutorialu, ali i dalje mi piše da mapa nije učitana. Promijenilo se jedino to, što mi sad kaže još da "nije pronađena odgovarajuća aktivacijska šifra za ovu kartu". Predpostavljam da kartu vidi, ali ja ne znam gdje da upišem tu šifru (2.Trial code to activate TRIALKJPWLWQZ [good until Sept 18, 3049])?
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Piše da "nije pronađena odgovarajuća aktivacijska šifra za ovu kartu". Gdje upisati code da ju aktiviram?
Problem riješen reinstaliranjem aplikacije. Sad vidi mapu, a i i tražio me aktivacijsku šifru.
Zadnji uredio Ico : 11-04-2009 u 16:02 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
Evo, uspio sam i ja instalirati.
Prije sam koristio Garmin, ali sad mi nešto ne radi- pa sam isprobao ovo.
I sviđa mi se, nekako izgleda jednostavnije i ljepše od Garmina.
meni i dalje ne vidi kartu. imam u folderu maps ubačenu kartu hrv.pak , jel treba još nešto??
Chamil je napisao- treba biti u MAPS\HRV
Ja sam stavio i tamo i u sami MAPS.
I prebacio sam Sygic Mobile 7.71.mlm unutra- za svaki slučaj
I radi mi normalno- samo me malo živcira onaj natpis trial (ali nije strašno).
Sad sam i isprobao malo na cesti (lijepo je što ima opcije navigacije za bicikl- makar ne znam koliko je to točno), super radi- bolje mi je što "strelica" (ja) ide prirodno po putu (klizi)- a kod Garmina je išlo ("preskakalo") po par metara (valjda dok satelit uhvati).
EDIT: To je najbolje, kada se pali piše da je trial i pita hoću li je aktivirati- pošto traje samo do 3049![]()
Zadnji uredio georgy : 12-04-2009 u 09:04
Evo, ovdje imas sve na jednom mjestu sto treba za instalaciju, svi fajlovi i karte:
www.dotsis.com
Bas je super taj trial: Trial until 2019: TRIALJJMWLWQZ
ili jos bolje: Until September 3049: TRIALKJPWLWQZ
Edit:
Na ovom linku isto ima komplet Sygic McGuider 7.71 sa uputama i kartama: www.ipmart-forum.com
Navodno se u ovom programu nalazi jedan fajl koji ne dozvoljava da na ekranu pise Trial! Ja ga jos nisam instalirao, ali mi je rekao jedan kolega.
Zadnji uredio hrc50 : 13-04-2009 u 21:07
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
dobro je li se isplati to instalirat ili ne da li je bolji, brži, lijepši od garmina?
Meni je ljepši i čini mi se funkcionalniji i brži od Garmina.
+ što mi je super (kao što sam već napisao), ima i mogućnost planiranja rute za bicikl
A, ne zauzima puno memorije- pa ne gubiš ništa ako probaš.![]()
pm... ne radi mi stavim hrv direktorij u maps direktorij i ne radi mi....
i meni je bolji od garmina, funkcionalniji je, možeš tražit po mapi i odredit mjesto di hoćeš doć, brže preračunava rutu i ono najvažnije spram garmina brzinom svjetlosti refresha sliku
Nema hrvatski voice!?
Da, to je jedini minus- naspram Garmina.
Ima meni na Hrvatskom, ali nema glasovnu navigaciju na Hrvatskom.
Mozda radi ona teta od Garmina ??
Ne vjerujem, tamo je ekstenzija za voice vpm, a u Sygic- u je pak.
Ali, sad vidim u ovoj temi da v7.70 ima hrvatsku glasovnu naviguaciju- pa budem probao naći i staviti.![]()
Ima!
Speak the lingo
McGuider® guides you to your destination in most European languages with upgraded support for German, French and Hungarian as well as Finnish, Portuguese and Croatian for the first time. Get multilingual support in major cities like Brussel or Bruxelles, Wien or Vienna, Roma or Rome… McGuider makes it easy to get around whatever language you speak.
Supported languages
- Europe, North America, Russia
- User interface, Menu (26) - Arabic, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese (Brazil), Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovene, Spanish, Swedish, Turkish
Voice output (21) - Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK), English (US), Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovene, Spanish, Swedish, Turkish + NEW multi-lingual support for big cities (eg. Brussel/Bruxelles, Wien/Vienna)
U najnovijoj verziji ima 21 voice, među kojima je i hrvatski! U staroj je bilo 16!
Za one koji žele skinuti kartu po kartu (svaka zemlja posebno), ima ih na ovom linku: www.nokiaapps.org
PASSWORD za unzipanje (odključavanje) karata: UnlimitedCocktail![]()
Zadnji uredio hrc50 : 14-04-2009 u 19:10
Evo, ja sam skinuo s nekog torrenta samo hrvatsku glasovnu navigaciju.
I upload- ao je.
Znači, samo stavite ovo u odgovarajući folder (u kojem je i sad, samo to napravite na memorijskoj kartici).
Meni radi, ženska se zove Petrai ima malo mrtvački glas
![]()
Dobro moze li netko malo opsirnije objasniti sto treba, sto trebam instalirat kako, gdje otkljucam karte... HVALA!!!!
Zadnji uredio Dominik3333 : 14-04-2009 u 19:44
Bookmarks