samsung
LG
evo pošto se sa vipa prebacujem na tele2 i automatski uzimam novi mob suzio sam si izbor na ova dva mobitela....
sad me zanim koji je bolji trazio sam na internetu i LG ima samo bolju kameru(5 mega a samsung 3.2) samo sta neke preporucavaju jedan a neki drugi ........
molim nekoga ko ima iskustva da mi preporuci jedan![]()
iako stariji godinu dana lg ima značajno bolju kameru (autofokus, veća reza, blic, ksenon blic, slowmo snimanje). Ne treba zaboraviti da je ku990 kad je došao bio vrhunski uređaj i koštao preko 4 soma, dok je ovaj samsung od početka budget uređaj. No kvaliteta izrade je bolja na samsungu.
Ako tražiš bolje performanse i mob kao zamjenu za fotić uzmi lg, ako ti je bitnija kvalitetna izrada, manja debljina uređaja i bolji touchscreen uzmi samsunga.
lg u svakom slucaju...![]()
"all in one"
Ja sam prije 2 tjedna kupio samsunga i zadovoljan sam.Mislim da se za te novce nemože očekivat nešto zadivljujuće.Jedina mana je kamera koja nema ni bljeskalicu,imam SE K810i 3.2mpx i nokiu 6500slide 3.2mpx i imaju 10 puta bolju kameru.Al opet dobio sam ga za 400kn uz 12000 +club bodova u t-mobilu.
plava motorola i najskuplja nova kola.........
Bookmarks