Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S5230 erorr

Evo kupio sam Samsung S5230 i instalirao sam onaj new pcstudio da mogu neke dodatne podatke staviti na mobitel kao sto su npr.pdf,igricce itd..nakon sto sam instalirao new pcstudio na kompjuter spojio sam mobitel na kompjuter i odabrao na njemu nacin rada-pcstudio i pokrenuo sam taj new pcstudio na kompu i izbaci mi error na kojem pise member not found i bilo da stisnem ok ili X za izlas pokrene se program i cijeli se pokvari znaci nemogu nista odabrati..probam sam ponovo ustekat restarto komp bla bla..STA DA RADIM?

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    4.496
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.496, Nivo: 15
    Bodovi: 4.496, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kartac Pregledaj post
    Evo kupio sam Samsung S5230 i instalirao sam onaj new pcstudio da mogu neke dodatne podatke staviti na mobitel kao sto su npr.pdf,igricce itd..nakon sto sam instalirao new pcstudio na kompjuter spojio sam mobitel na kompjuter i odabrao na njemu nacin rada-pcstudio i pokrenuo sam taj new pcstudio na kompu i izbaci mi error na kojem pise member not found i bilo da stisnem ok ili X za izlas pokrene se program i cijeli se pokvari znaci nemogu nista odabrati..probam sam ponovo ustekat restarto komp bla bla..STA DA RADIM?
    Moj savjet ti je da uopće ne koristiš Samsung PC Studio.Čemu?Priključiš mobitel na komp, odabereš način rada masovna pohrana ili tako nešto, i windoze ti prepoznaju karticu u mobitelu kao drive.Stvar rješena.PC Studio će ti samo zakomplicirati život a nećeš sa njim ništa postići.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung S5230-novost
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 11-03-2010, 23:09
  2. Samsung S5230 VS Nokia 5800 Xpress
    By qvezbra_81 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 14-09-2009, 12:41
  3. Samsung s5230, d980, p520Armani
    By vwgolf3 in forum Usporedbe Modela