Evo pojavio se u Tele2, bla bla za 1095kn a u pretplati i niza cijena!
Mene jako podsjeca na LG Cookie po karakteristikama.
Evo pojavio se u Tele2, bla bla za 1095kn a u pretplati i niza cijena!
Mene jako podsjeca na LG Cookie po karakteristikama.
dali ga je netko kupio u tele2....dali je kodiran zna li tko......meni je ljepsi od cookie-ja
Također me zanima dali je u teletu kodiran...
Ako je, kakav je postupak dekodiranja, svaki lokalni ga može otključati ili... ?
Sutra ga vjerojatno kupujem pa javim dojmove i provjerit ću da li je zaključan na Tele2.
Edit:
Evo baš ga kupio i zaključan je na Tele2.
Kao postojeći korisnik platio ga 995kn u bla,bla.![]()
Zadnji uredio Vepar : 23-07-2009 u 15:15
meni je isto dobar mobač imam ga više od mjesec dana i sviđa mi se dosta, lijep i elegantan dizajn jedino me kamera razočarala, a baterija super traje mi po tjedan dana
...manje je više...
A kako ide otključavanje? Obični lokani ga mogu otključati ili...su stavili neki zajeb.u soft.?
ma moze se otkljucat bez problema....
tip koji je meni prodao pred menom je ukucao neki kod i voila...mob radi na sve mreze....
tko ti hoce prodat spiku da je tesko-laze....
da nisam vidio svojim ocima nebih povjerovao ni ja....
mobitel je ok,sviđa mi se...za mene idealan jel mi ne treba ništa više opcija nego šta sad nudi...kamera je ok samo nema zoom-a.Sa svin ostalin san zadovoljan ocijena 8 od 10
Tako je,jer za te novce iluzorno je očekivati više.Ko želi TS,ovo je jedna od najjeftinijih solucija.
Zna li itko gdje se mogu nabaviti slušalice za ovaj mob?
evo kupio mob jucer i bas mi se svidio,samo sto ja naravno cekam modove =) nesto mi fali u softu...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
imam jedno glupo pitanje-kakve se slusalice dobiju uz ovaj mob? (pise na t-mobileu da se dobiju nekakve).jesu male ko SE ili velike ko nokiine? imam krasna mala ushesa pa malo koje odgovaraju
nije ni vazno ako se mogu stavit bilo koje, al ako moram kupovat neke posebne koje dodju vise od 70-80 kn onda cu ipak razmislit o nekom drugom mobu
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Dobiješ normalne i ne baš kvalitetne slušalice.
evo i ja ga kupio maloprije..upravo se igram s njime i moram reci da za ove novce je stvarno super telefon...![]()
Eto nakon jedan dan korištenja i igranja s njime ispao je kao vrlo solidan telefon i u tom cjenovnom rangu mu teško ko može primirisati..naravno ima par bugova u sebi (npr. postaviti neku svoju sliku za pozadinu a da bude fino preko cijelog ekrana je dobitak na lutriji; početni ekran je malo u banani i slično ali ništa što nije nerješivo u budućim verzijama softwarea)..![]()
nije mi nekej izgledom. ima nesigurne dizajnerske linije.. kao da ga je dizajnirao neki njemac!
inace, ulozeno dobiveno - nema konkurenciju.
zzzzzZ
bemu, onda cu ga uzet za nekih 10ak danatriba bi me sa bodovima doc 98kn, za tu lovu ce valjat
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
da ne otvaram novu temu.. što mislite da li vrijedi zamijeniti Samsung g800 za Samsung S5230?
kakva je jačina zvuka u slušalici, da li je preglasna, kad je stavite na maxium?
kakav je ekran - resistivni ili capacitivni?
zzzzzZ
Jačina zvuka u slušalici je dobra i nema nikakvih problema.Ekran je resistivni.Mislim da se isplati zamjena za G800,jer dobiješ moderan mobitel sa TS-om.
Bas gledam video review na youtubeu, nekako mi se cini nepouzdan na prvi pogled.. nekako je krhk, kao da ce ispasti iz ruke
Nekako me bode u oci onaj sub izbornik, koji ima bijelu pozadinu. Postoje li kakve theme, ili ti izmjena izgleda sucelja, kao što to zna biti u samsungu?
zzzzzZ
jel iko uspio rijesiti ovo s walpaperima, jel zna neko kako da se fino slika postavi?
ako sam dobro razumio, radi se od tri spojena wallpapera.. onda ih u kompu spojiš u uplodaš na mob. cif reza
zzzzzZ
dakle tri slike spojim u jednu i to stavim kao walpaper.. hvala
Bookmarks