Što ti frend smatra pod jeftinim? E71?
Da ih se naći za 1700kn, možda i manje. One Vipove su (valjda još uvijek) nebrandirane i otključane
Frend bi uzeo nešto telefona s querty tipkovnicom + da ima neku maeru (cca 2mpxl, ne treba vise), ne želi touch.
Dakle wlan + querty, nije mu bitno je li smart ili ne, samo mu je bitno da je što jeftiniji.
Zadnji uredio sheep1501 : 01-06-2009 u 16:59
Što ti frend smatra pod jeftinim? E71?
Da ih se naći za 1700kn, možda i manje. One Vipove su (valjda još uvijek) nebrandirane i otključane
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
netko je izbrisao post koji je bio o.O
ugl to je malo skupo, nekakvih 300-400kn jeftinije. Npr E61 + kamera.
a da si uzme onaj lg ks360? košta 850kn u teletu, ima nice kameru i qwerty na izvlačenje...
Inače je mob čist ok za pare za koje se prodaje, a svatko kome zaista treba qwerty u poslovne svrhe mislim da si može priuštiti 900kn skuplji E71.
Zadnji uredio Harasho! : 01-06-2009 u 17:33
znam, ali wlan nema.
E63 u Telca. NIje zaključan.
Dobar je al nema ga u bla bla ponudi, samo pretplata.
Ja bih išao slijedećim redom:
E71 - metalno kućište, 3,2Mpx kamera, tanak, male dimenzije
E63 - slabija kamera i palstično kućište u odnosu na E71
E61i - stariji od dva gore navedena, ali ima veći displey. dijelovi kućišta su od metala, malo je sporiji od E71/E63
ako mu nije problem izdvojiti malo više, onda neka uzme E71
ako mu ne smeta plastično kućište onda E63 ili stariji E61i
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jedan od ova dva ce nastradat, thanks.ako mu ne smeta plastično kućište onda E63 ili stariji E61i
E71 sam si ja kupil prije par tjedana u Vipu,otkljucan je ima samo startup i off "vodafone" animaciju ali to stvarno ne smeta.
U kombinaciji na Easy promo tarifi sam kupil skuplju "crnu"(jer ima punjac i stalak za auto) za 1891 kn na rate,ona titan boje je jeftinija jos 200 kn a ako uzme neku tarifu npr 50 onda je jos 200 kn jeftinije.
Bookmarks