Dali netko zna kako maknuti ovaj msn virus... koji kontaktima salje kao nekakve slike.......
Meni ga NOD blokira i neda skinut, no ima ljudi kojima se "usadio" u komp i sad salej okolo.... kako to uklonit????
Dali netko zna kako maknuti ovaj msn virus... koji kontaktima salje kao nekakve slike.......
Meni ga NOD blokira i neda skinut, no ima ljudi kojima se "usadio" u komp i sad salej okolo.... kako to uklonit????
trojan hunter!
http://www.misec.net/ i manul update ubacis.
http://www.misec.net/trojanhunter/updating/
klasican trojanac u messengeru koji se lako uklanja sa zadnjim update definicijama trojan huntera.
Promjena passworda![]()
To radi ako trojanac uklonjen, ali je poslao šifru nekom serveru koji šalje reklame s tvojom šifrom.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Zdravo. Imam i ja problem s nekim virusom na msnu. kad se ulogiram na msn on meni na trenutak zablokira mis i komp i otvara prozore kontakta i zatvori ih koji su online. i kada zelim s nekim razgovarat kontaktom on mi prozor ne otvori. a kada napravim sign out on mene pita kao zelim li prekinuti aktivnosti s ovim kontaktom? i jos da ce svi prozori biti zatvoreni a zapravo prozori uopce ni otvoreni nisu bili. kako da se rijesim te napasti. molim vas pomozite jer mi se neda format c napravit.
P.S scenirano je s ESET Smart Security-om i XoftSpy SE i nista nisu nasli. Hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Probaj s reinstalacijom wlm-a
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Preporucam ti kaspersky... i btw. jel naslo ista?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Da ne otvaram novu temu....Kada pokrenem Windowse imam onaj User Account i tamo mi pise ime tog UserA. ali mi ispod toga još piše da xxxx@hotmail.comracun (onaj kojim se koristima na msn-u) ima XX e-mail poruka. To me uzasno zivcira i zeli bi maknut ako se moze. Hvala!!
Odeš na http://login.live.com, logiraš se i gore na vrhu u traci klikni na Hotmail gdje ćeš pobrisati te mailove.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne da sam pobriso mail-ove nego sam evo pobriso nick cijeli i opet tamo stoji. Ali ja ne zelim da mi se izbrisu samo koliko ima e-mailova nego sve to vezano uz e-mail.
Pozdrav
Pun mi je ku**c vec ovog msn messingera.Cim se netko spoji posalje mi neki link i nestane.To je neki virus i sve sam probao i nemogu se toga rijesiti.Malo citam netom i imam neke programcice za Msn Virus ali nista mi ne nadje.Naravno da nekliknem na te linkove ali me to uzasno zivcira jer mislim da mi se netko javi a ono shit.Imate li iskustva s tim i koje je rijesenje???
Nemaš ti virus, već netko tko ti je na listi ima virus ili ga je imao. Upozori tu osobu da očisti komp i promijeni šifru, a ako nisi u kontaktu s tom osobom ili ta osoba to ne napravi, jednostavno je blokiraj.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
moram priznati da za takvu vrsu virusa prvi put
čujem.. fala bogu da nemam takvih problema jer
sam nedavno jedva rješio jednog virusa![]()
Ovo često i nije virus. Nekad se radi o virusu koji krade šifru, ali češće o lažnim stranicama koje zhtjevaju od korisnika login od MSN-a, pa naivni unesu. Nakon toga ta stranica njegovim kontaktima šalje spam s njegovog accounta. Ako je unos na stranici dovoljno je promijeniti šifru, a ako je virus, onda će on poslati i novu šifru.
mislim da sam već x puta odgovorio na temu sa msn virusima, jedini pravi lijek je
http://www.msnvirusremoval.com/download.php
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
meni je za zadnji virus bilo jedino rješenje format c :
ali fala bogu imao sam tu particiju samo za win instalaciju...
nije mi dalo da instaliram antivirusni program itd....
safe mode?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ponekad upali i system restore. Nista te ne kosta,a moze pomoc. To je meni posljednja opcija prije rušenja cijelog sustava i formatiranja diska...
Bookmarks