Ako taj sub za Svedjane nije posebni file, a pretpostavljam da nije onda nikako.Izvorno postao Lover
Bok. ja sam skinuo film American pie 4 sa neta i skinuo subtitlese na hrvatskom.
ali, na filmu je bio vec stavljen sub za Svedjane i kada preko BSplayera ucitam subtitles ucita mi ga na crnu podlogu a onaj svedski sub ostane na slici i ne mogu ga maknuti. je li tko zna kako da maknem taj svedski subtitles?
hvala
Ako taj sub za Svedjane nije posebni file, a pretpostavljam da nije onda nikako.Izvorno postao Lover
nije poseban file. bio je u ucitan kad sam ucitao i film. znaci zajedno je sa filmom. Kako da ga odvojim?
Nikako, enkodiran je zajedno sa filmom.Izvorno postao Lover
Podebljaj podlogu isopd naših titlova dok ne pokriju kompletno te švedske i gledaj film
steta sto se ne moze maknut. sad ce mi na slici biti svedski, a na crnoj podlozi hrvatski.![]()
Pa u BSplayeru možeš namještati poziciju titlova, i postavi ih preko ovih švedskih
Odaberi da ti program bude na hrvatskom i pod opcijama titlovi na mjesti "Pozicija po želji" i mišem klikni na dio slike na koji želiš da se prikazuju
U ovom slucaju titl vise nije tekst, vec dio videa, dakle nemoguce ga je ukloniti.Izvorno postao Lover
Savjet koji si vec dobio sa BS playerom najvise je sto ces moci uciniti po pitanju ulkanjanja ovoga titla.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks