Virus koliko bih ja rekao, ako imash ikakvih antivirus alata djeluj s njima, ako ne uspijesh, radi backup i format
Ai prvo sacekaj sto drugi kolege govore, ali iz ovoga sto sam uspio procitati cini mi se da je ovo nekakav virus
Ne znam dal je bilo o ovome na forumu jer ne mogu ništ nać ali zanima me kaj ovo znači da ne skinem kakav virus
Molim pomoć
Virus koliko bih ja rekao, ako imash ikakvih antivirus alata djeluj s njima, ako ne uspijesh, radi backup i format
Ai prvo sacekaj sto drugi kolege govore, ali iz ovoga sto sam uspio procitati cini mi se da je ovo nekakav virus
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
vjerojatno virus napravi update antivirusa i antispajvera i napravi full system scan ak ti ne pomogne možda je u samim windiwsima problem probaj s nekim od alata za popravak grešaka na windowsima moja preporuka je TuneUp Utilities 2006 ak i to nepomogne formatiraj disk...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
mislim da je to samo neki dosadni poup up
odes na
Administrative tools>Services>messenger i iskljucis ga
imao sma i ja to al meni se ne da trazit nego s gostom samo pregazim windowse .-D
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ili-start-sun-services.msc-pronađi messenger service,stopiraj ga i disable.
ma samo format harda i rijesen problem!![]()
![]()
![]()
Imao sam i ja taj problem kad sam instalirao win. Instaliraj service pack 1 i 2.
To bi trebalo rjesit problem,bar je meni.
Zadnji uredio Tome : 09-03-2006 u 15:04
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
ovo je pravo i najbrže rješenjeIzvorno postao sandokan
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
start-run-services.msc-pronađi messenger service,stopiraj ga i disable.
ovo sto je kolega naveo.
Bookmarks