jeli to ona igra s odličnom grafikom ili......
evo baš je počeo igrat, zgleda izvrsno. Ko Morrowind na Doom3 enginu
treba gigu rama da bi išlo glatko na maksimum detaljima, al na 512 je igrivo.
Igra je izrazito zarazna zato BEHOLD! or your social life will come to ZERO!![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jeli to ona igra s odličnom grafikom ili......
ako nekome treba cijela verzija nek me kontaktira..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
kakav je to žanr?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
RPG u prvom licu. Enormni svijet, razgranata priča, brdo likova i oružja, magije itd....Za one koji su igrali Morrowind, ovo je pravo osvježenje!
Ja sam več sve zaslinil. Imam spužvicu kraj tipkovnice![]()
eh po slikama se i meni sviđa,budem morao to odvrtiti na svojoj pili
Da i meni se sviđa, nadam se da će moja 'pila' moći to progutati...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
NIsam još dobio oblivion u ruke, tek ga sutra dobivam. Ali sam igro Morrowind i stavio sam sve expanzije, igra je nadhebena, nema igre koja je tako detaljna, tako dobro promišljita, tako ogromna itd. Nadam se da će mi moja Geforce4 TI4200 moć pokrenut oblivion.
May the Force be with you.
ljudi žalosna vijest u vezi ove igrice..
nitko od vas smrtnika neće moći pokrenut ovu igricu, jer grafička koja se traži za ovu igricu se tek izrađuje, a ove slabije od 256bit i 256Mb će je vrtiti na low detaljima..
ako mislite igrati ovu igricu, uložite u grafičku oko 3000-4000kn..
dajem vam potporu, a i linkove:
edit by flOorKilla
Zadnji uredio flOoKi : 31-03-2006 u 00:11 Razlog: ilegalan sadrzaj
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Minimum System Requirements:
Windows XP
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
ATI X1800 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
ATI Radeon 9000 series
NVIDIA Geforce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce FX series
Hahahahahahhaha Bronth, šta pričaš gluposti?
Pa ja složio kompjuter za 4500 kuna i igra oblivion na MAX detaljima!
ljudi pišu da Athlon64 3800+, 2GB rama, X800XT i igrica im trza i radi na 10-20fps, pa sam zaključio..
Zadnji uredio flOoKi : 31-03-2006 u 00:09 Razlog: cenzura
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Izvorno postao Krompirko
a sad baš da igraš na max detaljima baš i ne vjerujem![]()
buahahaha....Izvorno postao Bronth
netočno
MAX detalji na AMD 3000+ 1GB rama 6800LE @6800TD i igra radi na 35 FPS ( nema štekanja)
procesor nemora biti amd 64bit, može čak i neki sempron. to je nebitno, grafička sa SM3,0 ili najmanje X800GTO... ( 800+1000 kn) i onda 1GB rama 700 kn i ostatak periferije običan... eto ti igrivo na max detaljima...
a dobro nisam probao pa neznam kako izgleda samo sam čitao komentare tipa ovog
a onda kad je probam ulazit ću u dublje raspraveimam athlon 3000+ @2333mhz, 1gb ram, gf 6600... i igra radi katastrofalno na medium u 1024x768 i u 800x600.. jedino mi preostaje da sa ovom grafickom idem u 640x480 -low
ili da kupim neki jaci 6800 u sta ne vjerujem !![]()
sempron 2200+, 512ddr, 6600GT. Ide ok (texture -medium, bumpmape upaljene, svjetlosni efekti smanjeni jer mi iskoči sklopka kad upalim)
Frend igra na 6600 običnoj, ista konfa, isto ide ok (treba malo pehati po opcijama, uglavnom, osvjetljenje i shaderi žderu najviše)
LoL, u igri nemreš prodati niš kaj si ukral, ak nisi učlanjen u thieves guild![]()
Son of a gun , ja imam isto GeForce Ti4200, neću ju moć igrat![]()
jel zna tko gdje ima za skinuti ona pjesma iz menia Morrowinda brijem da je ta pjesma i u Oblivionu
dajte vi koji igrate tu igru mi recite koja konfiguracija je optimalna za Oblivion??? Fakat sam cuo da moras tu konfiguraciju Athlon64 3800+, 2GB rama, X800XT ili jace
Zadnji uredio damgol : 30-03-2006 u 13:55
ne prostačiIzvorno postao Nomofylax
![]()
a minimum kofiguracije ti je već napisn pa čitaj malo bolje postove!
Evo dodjem doma, stavim dvd u drive i počnem instalirat, nakon instalacije sav nabrijan upalim igru, odem na new game, pa se pojavi cinematic, i onako dodje u igru i sve nekako shebano, sve mi je nekako bijelo, a kada pokušavam nariktati nešto u postavkama igra se sruši, pa hebemu jel ima ikakav patch za to već ? kako ostalima radi na "low end" grafuljama ?
Pa ako podržava taj šitni ATI radeon 9000, moći će i TI4200 100%, samo možda ja imam neku šugavu verziju ili tako nešto
vidim minimalnu konfiguraciju,al koja je preporucena??? da mozes na high vrtjeti....
Ja čekam mrtvog poštara da dođe i donese mi oblivion. DE SI POŠTAR Je.o te led, dočekat ču ga sa ganom , "di si tak dugo BANG BANG "![]()
kakva grafika,detalji pa to je strašno ma prestrašno
jednostavno sam oduševljen!!!!!
meni sve sve vrti na high detaljima i rezi 1280 x 1024
a to u biti znači da gotovo ni jedan detalj ne ispuštam
ma dosta sam pisao odoh igrat
preporuka nabavite igru obavezno
lucky you, jedva čekam da ja počnem igrat
Radi na Low end grafuljama !!!!!
hehe postoji program koji se zove oldblivion evo linka
http://rapidshare.de/files/16959380/oldblivion.zip.html
Bookmarks