ako ima garanciju nosi ga u EM, ili probaj master reset ili ga flashaj ako je moguće
sve je pocelo tako da kada sam isao slati sms on bi se restartao.
Tako sam par puta probao i onda odjednom se stalno restartao pa sam izvukao bateriju i pokusao ga upaliti opet. Sada se upali samo tipkovnica i izgasi se a ekran se ne pali?
Zna netko sto napraviti? Kako ga resetirati?
ako ima garanciju nosi ga u EM, ili probaj master reset ili ga flashaj ako je moguće
master reset nemogu kada nemogu u menu nikako?
Garanciju ima ali samo softwersku. Probao sam flashat preko SEUSA al kaze da mobitel ima najnoviji FIRMWARE iako to nije istina?
Imate jos kakvu ideju? Dal se moze neki reset napraviti?
flashaj ga s xsom
Svejedno ga odnesi na servis, ovo zvuci kao softverski problem.
I procitaj pravila o naslovima tema i drugi put ih se pridrzavaj.
evo ga,, to se i meni desilo,, iz cista mira,,
samo mi tipkovnica svijetli i onaj od kamere kao prsten...
i ekipa ovdje nudi rjesenje..
naravno nesh se mora kupiti **** ih ja
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=171879
neko drugo rjesenje ?
Ne da m i se sad gledat, ali vjerojatno je prek davincia flashanje (to se plaća). Ali time gubiš garanciju- ako je imaš.
Najbolje ti je odnjeti mobitel u servis (i ako nemaš garanciju, mislim da te ne bi trebalo puno izač).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
hm da imam garanciju cak na 2 god ?
uglavnom....
softwerski problem kao i masa drugih k850i,, 2 covjeka koja znam da imaju taj mob,, isti probl im se desio nakon nekog vremena...
uglavnom... treba novi sotware..
evo ga... nakon 2 tjedna shta je bio na servisu .. sada radi sve kako treba....
nadam se da se vise taj probl nece pojaviti
je netko nasao kako se rjesi ovaj problem,?????????
evo meni je riknuo vec 3ci put,,, a pod garancijom je a neda mi se svaki put ga slati tamo na 2 tjedna .....
trebaš mu ubaciti novi "BOOT" file s a2uploaderom
evo ti od mog k850
http://rapidshare.com/files/17368822...ootR1FA035.rar
instaliraš usb flash driver,pokreneš a2,klikneš "File system tool"
nađi boot mapu i onda drag novi boot file unutra i pričekaš
nakraju klikneš "shutdown file manager"
Mi6 Black
imam probl....
nece mi ocitati fajlove od k850 ...
kaze canot get net header ...
imash savjet ?
popravio sam ga.....
otisao sam na SE stranicu, i napravio updejt softwera, poshto sam imao najnoviji , samo sam isao da ga ponovno zamjeni i proradio je ,.. jbg,,, sve nije radilo a ovo je proradilo :S
Zadnji uredio imaticx : 04-05-2009 u 13:47
Ma to je prastara stvar BROD blue ring of death, ja sam već dva puta imao, drugi put je mjenjana matična i sad sve 5, nosi na servis, (ja sam u planinsku) s.e. ima global garanciju 2 godine, a problem je od početka poznat tako da ti neče ništa naplatiti čak i ako si kupio na crno, zbog te global garancije koju provjere na malom papiriču tu gdje je baterija, valjda po serijskom broju, taj kvar nije tvoja greška. :cheers:
Bookmarks