da spajao sam sa drugom lap da bi mi on kopirao world of warcraft jer je prevelik da stane na stick... i tada mi se to pocelo pojavljivati ali ne samo meni nego i jos dvojici prijatelja kojima je taj isti lik kopirao to sa istog tog laptopa...
a da kada kliknem na podatke o konekciji ono na onu ikonicu u system trayu koja bude kada si konektovan ona dva mala monitora ono mi u stotinjki i otvori i zatvori status konekcije....
@judge necu jos to instalirati jer mislim da sam napravio a evo i sta sam uradio:
u regeditu (start>run>/ukucate "regedit"/ ok) ako ima neko ko ne zna sto je regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\N etBT\Parameters i izaberete "TransportBindName" izbrisete vrijednost u donjoj traci kliknete ok i zatvorite regedit.
ponovo u regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole i izabarete vrijednost "EnableDCOM" tu cete naci vrijednost "N" nju prominjenite u "Y" (bez navodnika).... resetujte PC
eto sada je sve ok ako se opet vrati error instaliracu ovo sto je judge dao... hvala judge ipak
.gif)
Bookmarks