probaj ga flashat
bok!
ljudi trebo bi pomoć uzeo sam polovni k 750 i, uglavnom bio je upao u čistu vodu i nakon možda godinu dana proradio...ja od lege uzeo bateriju i punjač...i sad ga upalio, promjenio temu, krenio radit 10 puta mi se zaredom zabjeli ekran-upali se i ugasi mob...promjenim temu na njegovu standardnu (kad sam u izborniku smanjuje se i pojačava svjetlost (tema eternal) stavim t-mobile sve normalno al kad upalim kameru zabijeli se slika, mogu slikat al se nevidi dok neuđem u slike...sad mi je jedno 10 puta radio normalno al onda opet "zabijeli"...jel to može bit zato što nemam stick pa mu duže treba da spremi u mob (imam 32 mb slobodnom mjesta)...u čemu je stvar...brzo help
![]()
![]()
![]()
unaprijed hvala----puuuunnnoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
probaj ga flashat
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
@marin11,
1) procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema
2) prije otvaranja nove teme pretrazi postojece
3) "brzo" i "hitno" ovdje jako malo znaci, vecinu stvari s mobom (flashanje, moddanje, popravljanje) nije dobro raditi nabrzinu i kad ti se zuri
Buduci da si novi, promijenit cu naslov teme, inace bi ti tema isla direktno u smece.
...pa jesi li ga otvorio, vidio ima li korozije (a vjerujem da ima)...zatim ga malo očisti pa probaj upalit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da je došlo do neke njegove memorije jer tako kad je moj frend išo raskopavat K750 zaštekao joystick, umjesto desno pritisne desno lijevi softkey a umjesto gore gore i desni softkey. Kad sam ga ja raskopao i ponovo sastavio sve je super radilo.
Bookmarks