1070 je vrlo rijedak iako zanimljiv mobitel,ali mislim da 6680 ipak vise vrijedi jer je symbian.
ovako: imam ponudu da mjenjam nokiju 6680 za motorolu e1070 u jako dobrom stanju. mene zanima sta mi vi svajetujete da napravim... u napasti sam da se mjenjam pa bi onda prodao motorolu jer ovu nokiju niko vise nece a ja skupljam za neki malo noviji mob, jel to pametno i jel bi uspio prodat motorolu?
1070 je vrlo rijedak iako zanimljiv mobitel,ali mislim da 6680 ipak vise vrijedi jer je symbian.
Ko što je Vepar rekao, 6680 je symbian, dok je jedina prednost E1070 displey i brzina (jer je 6680 malo sporiji)...
Pošto bi ti mijenjao mob, samo da ga prodaš i uzmeš nešto novo, neznam, ja nebi mijenjao 6680 za e1070.
jer je pitanje koliko bi više dobio za moto (u odnosu na 6680), te koliko bi ga dulje/kraće prodavao...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kaj mi preporucite da napravim? symbian mi nije presudan, tak i tak skupljam za neki novi symbian pa mi ovo nije pretjerano bitno...
jel zna neko kakve je kvalitete ta motorola i jel brza?
ne razumijem ovo:
stare Motorole ti bas i nisu brze,a i prilicno su komplicirane.symbian mi nije presudan, tak i tak skupljam za neki novi symbian![]()
ma mislim, nije mi vazno da ovaj mob ima symbian kad ga imam namjeru prodavat vrlo brzo
a valjda je brza od 6680...
Bookmarks