ovo ide u smeće.
Pogledaj pravila oko postanja i opet svoj naslov
Već mi se par puta dogodilo da kad pišem sms i ako napišem u poruci bar jedno hrvatsko slovo (ona: čćžšđ) onda mi oće poslati poruku kao dvije![]()
Eto baš jučer , pišem porukicu i oču napisat sesvete i slučajno napišem sešvetei ono još mi ostaje 48 znakova , idem poslati poruku i izbaci mi poruku upozorenja , kao poruka se mora poslati u 2 dijela blablabla.......
Onda sam skuzio da imam "uljeza" Špa sam to promjenio i poslao normalno kao i inače.
Jel to samo meni ili se još nekom to događa?
ovo ide u smeće.
Pogledaj pravila oko postanja i opet svoj naslov
Zadnji uredio Wisher : 01-09-2006 u 11:04
To je normalna stvar ne samo na 6680, već i na svim mobitelima koji podržavu ta naša slova (š,đ,č,ć,ž)... Svako od tih slova zauzima 90 "simbola", znači ako u poruci napišeš jedno "š,č,đ,ć, ili ž", onda možeš napisati 90 slova manje u toj poruci... jednostavno si postavi jezik pisanja na Engleski, i nećeš imat tih problema...
Bilo je već riječi o tome ako se nevaram...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma da? Ja normalno šaljem HR slova na 6600, mogu ih upisat 100, opet će bit jedna poruka pa čak i 160 mislim...
To koliko "naša" slova zauzimaju mjesta, čini mi se da ovisi di se nalaze u poruci... Baš sad gledam, ako su negjde skoroz na početku poruke (među prva 3 znaka) zauzimaju 90 "mjesta", a negdje kasnije, zauzimaju "mjesto" kao jedan znak... Ja sam isto nekad znao upisati pokoje hrvatsko slovo u poruci, pa bi najnormalnije napisao poruku do kraja, a nekad bi mi pisalo da sam napisao dvije poruke...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam probo od početka poruke...
zakaj mi to nemremo tak?Izvorno postao domy_os
![]()
![]()
užasno mi to glupo... jel ima neka opcija da umećem hr znakove a da mi hr znak ne zaizima 1563 mjesta?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
6680 ili WFT ti bi bilo skračeno od : Dali je tako na svim nokiamam 6680 ili je to nešto drugo?? --> ti se tak bolje swiđa naslov teme?Izvorno postao observer
![]()
to se i meni događa na n70, samo neznam dali mi i naplati onda 2 poruke??
Bookmarks