Imam jedno pitanje. Ponosni sam vlasnik te grdosijeal muci me jedna stvar.
Naime kod snimanja video kamerom mobitel snimi zvuk tj. zujanje zoom-a.
Pa ako neko ima mob. da mi kaze da li se isto desava i kod njega....
Imam jedno pitanje. Ponosni sam vlasnik te grdosijeal muci me jedna stvar.
Naime kod snimanja video kamerom mobitel snimi zvuk tj. zujanje zoom-a.
Pa ako neko ima mob. da mi kaze da li se isto desava i kod njega....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
nisam ziher za N93 ali vecina mobitela sa kamerom ima opciju iskljuci/ukljuci zvuk zuma![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
da, samo n93 ima optički zoom,što je fizička karakteristika, isto tako i zvuk koji proizvodi![]()
hm...Izvorno postao sodom
ja razumio sada![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
a sodome,a sharp 902,903,903??Izvorno postao sodom
kaj s njima..
na sharpu 902 i 903 se to drukčije riješili,kada bi išao optički zumirati zvuk bi se isključio dok radnja ne bi bila gotova,dakle nije se čuo zvuk,ali ni išta drugo...![]()
rješenje ove zagonetke jest zapravo prilično jednostavno,dovoljno je obratit pažnju na naslov ( Nokia N93 ) i dolazimo do odgovoraIzvorno postao smogovac
nazivamo ga još offtopic![]()
a nemoj sad tu neke zagonetke slagati..![]()
Hmmmm mozda me nisi razumio. N93 ima opticki zoom 3x. I kada zoomiram sliku kod snimanja videa, zujanje zooma se cuje i u klipu. Kontas....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Nisi ti sodoma razumio. To je zato jer se neko u Nokiji dobro potrudio da zajebe stvar s optickim zumom. Rezultat je vidljiv. Nazalost nema pomoci osim kupnje slijedeceg modela, u kojem ce, naravno, to biti rijeseno, i normalno, bit ce skupljiIzvorno postao zrino
![]()
Hmmmmm, nisi ti zrinu razumio ,ovo je bilo upučeno ivi ,ja razumijem sve ,ja jesam sveIzvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
******, puko sam, Idem popit lijekIzvorno postao sodom
![]()
Nisam imao dotičnu Nokiju, ali sam dosta čitao po netu, i , naravno u našem Mobilu (ili je možda bio Moby).
Naime, mikrofon (ta N93 ih ima 2) je smješten preblizu leći i snima svaki pomak leće.
To je jedan od propusta na tom modelu. Prema svemu, nije ga moguće otkloniti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da ne otvaram novu temu upitat cu tu..ak smijemnabavio nedavno N93 pa me zanima;dal ima di za kupit original baterija a da nije mobis i astronomskih 300kn,i dal ima brojac poslanih sms-a,ko SE,to mi treba,al nisam nasao nigdje..eto
![]()
gidi jap!
Bookmarks