39 dolara
1 GB
dosta dodataka
Meni se cini cool kao pomocni player kada ne zelim nositi neku ciglu van (takav vec imam, no opet bi dobbro dosao)
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
angels might have been eaten.
Bas i kazem, V plus imam da ne moram nositi Touch
Problem je u glupom natjecanju sa iPodom. Creative radi sve isto kao i Apple samo nesto bolje no tek nakon sto to Apple napravi. Kao da ne zele riskirati i napraviti nesto inovativno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
to što rade na tako očit način dok im se kompanija zove "creative" je![]()
angels might have been eaten.
Evo zanima me prvenstveno za model Creativ Zen Stone Plus, mislim si kupiti u ve-milu doticni model u crnoj boji. Model me privlaci po dizajnu, velicini i po kapacitetu. Zanimaju me vase preporuke, da li da ga uzmem ili ne? Vec sam bio otvorio temu za preporuku, i naisao na njega. Koliko mu traje baterija sa neprestanim slusanjem glazbe, kako se puni? Samo preko kompa ili ima i punjac?
Unaprijed hvala na odgovorima!
Uskoro ce doci model sa ugradenim zvucnikom.
www.gadgethive.com
Ma netreba mi sa zvucnikom...i to ako bude bilo to svejedno nece biti toliko jak zvucnik kad je i mp3 po sebi mali...budem si uzeo taj model..jer mi se i svidja, a i po kapacitetu i po svemu sta sam naveo super mi je...
jel ima netko to cudo , zapravo bilo koji taj mp3 bez displaya?kak je navigat pjesmema/folderima ?jel nekak te zvucno obavjesti kad mjenjas folder il sta..svida mi se ovaj mali crni 20 grama , sa mobitelom skup bih imao desetinu kila elektronike na sebi![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Player uopće ne izgleda loše, čak sam ga i ja razmišljao uzeti. Kolko sam skužio navigacija je skroz jednostavna, ali ostaje problem i pitanje u kojem si folderu. To ćeš morati napamet raditi. Pretežno je baziran na shuffle opciji (shuffle u folderu ili među svim folderima) i trebao bi biti konkurencija iPod Shuffleu.
Ako te zanima kakav review:
http://www.anythingbutipod.com/archi...one-review.php
Isto tako, ako pomisliš da bi ti nedostatak ekrana mogao predstavit problem (kao što sam i ja na kraju pomislio), pogledaj Creative MuVo V100. Nešto je jeftiniji i koristi AAA bateriju (nema nikakvih rizika vezanih za bateriju). Zen Stone Plus mi djeluje malo precjenjeno bez obzira što nudi ekrančić i kakav-takav loudspeaker![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kupio danas doticni player...za 250kn
crni model...
Eh ovak,od tog mp3 stvarno nisam ovoliko ocekivao,mp3 stvarno ima predobar zvuk,a sluske(Creativove) koje dodju uz njega isto nisu lose,ali posto ja slusam techno,malo im bassa fali,ali nema veze...Sa glasnocom na 90% sam uspio slusati mp3 oko cca 8,5h..I onda je baterija crkla...Nedostatak displaya mi nije toliko zasmetao,posto ima LED-ice(da,3 su,sam na jednom mjestu,narancasta,crvena i zelena)..obavijesti kad je baterija prazna,kad je pojacano do kraja itd..Puni se prek USB-a na kompu,gdje takodjer pokazuje koliko se napunio...
Ako imate pitanja,pitajte...
Sve u svemu,ja prezadovoljan![]()
Ček,samo 8.5h? Nekako mi je to malo... Imam shufflea i drži mi jedno 15-ak sati minimalno (volumen na 80-ak %),neobično mi je da player iste klase drži duplo manje
Vjerojatno su i kapaciteti baterija između Shufflea i Stonea različiti. Na ovom reviewu (2 posta iznad) kažu da baterija traje do 10 sati (baterija je 140 mAh inače).
edit: kao što sam i mislio, Shuffle ima kapacitet baterije od 220 mAh.
http://www.ipodbatteryfaq.com/ipodbatteryandpower.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks