Bok ljudi!
Dali je ko radio doma centralni zvucnik za kucno kino?! ako je da mi udjeli neki savjet, jer si bi htio doma napravit sam centralni zvucnik jer mi se neda davat 800 kn za nesto sto bi doma mogel napravit za 200-300 kn
Bok ljudi!
Dali je ko radio doma centralni zvucnik za kucno kino?! ako je da mi udjeli neki savjet, jer si bi htio doma napravit sam centralni zvucnik jer mi se neda davat 800 kn za nesto sto bi doma mogel napravit za 200-300 kn
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ah, nije to to..pa za 400kn, si kupis cijeli 5.1 sustav.
a ak ces sam sklempati, u chipoteci imas sirok raspon 'jeftinih' zvucnika.u furniru kupis narezano drvo, doma spojis, i to e to. +eventualno ako se volis igrati s filterima - kondezatorima..pa si po svom podesis zvuk.
neznam kakav sustav imas i sto ocekujes od njega.
za centralni je najbolje da ima zvucne karakteristike frontova pa prema tome slaži.
angels might have been eaten.
za početak osjetljivost samih drivera trebao bi biti identičan prednjem paru zvučnika no to sve ovisi o kojoj klasi pričamo i što ti slažeš i očekuješ od setupa.
ako radiš tek toliko da se čuje kupi bilokoje jeftine jedinice i ugradi ih u kutiju, ako tražiš išta više od toga onda vodimo diskusiju na krivom forumu![]()
angels might have been eaten.
''srednjotonci''
Bookmarks