evo,nekako mi se čini prikladno da uz sliku papige stoji moj macak![]()
http://img.photobucket.com/albums/v7...1406/macak.jpg
Dali imate kućnog ljubimca.?Pošaljite sliku sve dolazi u obzir.Mogu i limeni ,ako nemate žive svi su oni članovi obitelji.
Evo moje papige
http://img1.imageuploader.net/671/papiga.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Previše lijepo da bi trajalo.More mi je bilo ono san snova,i normalno kako to biva zove me susjeda da mi kaže da mi je papiga otišla u vječna lovišta.Tulila sam 3 noći.Ah baš je taj život .....![]()
![]()
Zadnji uredio lili : 17-07-2005 u 01:43 Razlog: neutješna
evo,nekako mi se čini prikladno da uz sliku papige stoji moj macak![]()
http://img.photobucket.com/albums/v7...1406/macak.jpg
:Izvorno postao sodom
Micko zalego u hlad!
![]()
...Atila -> http://img26.echo.cx/img26/3083/atilla9rm.jpg ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tara
![]()
Bom Chicka WahWah
joj,bas mi je slatki tvoj Šilema svi..
ja imam peseka,rotvailer zove se megazensko je
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Moj ti je sladak khm ajd dobro![]()
valjda zato sta je gubica ovak za volanom ,zato mi i je slatki![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
moja sestra ima ribu. ak se to opće može nazvat kučnim ljubimcem...![]()
@mala.ja mislim da je sile opet imao prljave misliIzvorno postao Šile
![]()
Evo pravog ljubimca![]()
![]()
![]()
Mago mago!
hehehe,aha Šile,onda...nisam vidjela pa nemogu reci slatko ili ne![]()
pinocio lijepi ljubimac,ta bar ne treba kosit travu,samo pusti kozu i sve gotovo![]()
Vidjela, probala...sija, vrat ma sladak je je tako kazu svi mislim Bruno, mislim na psa, mislim Bruno je pas, mislim nije da mali isto nije kao Bruno al bruno je moj......pas, da valjda.
e ti uvijek tako sve zakompliciras..jooojjda..bruno je slatki
![]()
LOL koje ime za psa... Bruno...
al fakat je slatki pes? jel to neka pasmina ili mixer?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja brijem mixer neki...a mozda nije..
mozda jest..a mozda ne...aj šile reci nama znatizeljnima koja je vrsta mali bruno=?? mislim pas
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Baš su slatki!
Izgledaju mi nekak tužno...
Vjerojatno mislis na pse! He, he i ti bi izgledao nekak tuzno da ti masem poslasticom pred nosom 10 ak minuta, te da ti pritom blicnem 20 ak puta u facu iz relativne blizine.Izvorno postao member
Uostalom ako si imao ili imas psa, znas tu "jadnu" facu, tipa gladan sam daj mi malo toga sto jedes (ili toga sto mi drzis pred nosom/njuskom)! Bez brige nisu tuzni, ili nisu bili tuzni, zive kao carevi!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
@šile
full mi je sladak tvoj pas
@Phyto
to je ona macka koja ti je pobjegla?
ja sam prije imo dobermanku Idu koja mi je uginula orije dvije godine na ljeto i sebi nisam mogo doc,bio sam u transu,cak mi je jedna frendica mislila da cu se ubit,jebeno sam volio tog psa
i naravno kak je nemogu bez psa,kupio mi tata opet psa,dobermanku(crnu) koja se zove ONO,jos nema dvije godine,kak je slatka,razigrana,uvijek mr grize(samo mene),ja si mislim da je ona u duhu T-REX ili tak nes
slike cu postat kad budem mogo jer mi ih nece stavit na net,nemam pojma zake
May the Force be with you!
Bookmarks