evo ga moj mops frankie !
evo ga moj mops frankie !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Daleko najjaci ljubimac, do sada, barem meni!Izvorno postao cyber
Evo cura je kraj mene i pita je li barem na posudbu, na kratko???![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ma nosi ga,puna mi je kuća dlaka od njegaIzvorno postao Bimbi
,glad you like him !
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
..ja bi ,ali hrče!!Izvorno postao cyber
![]()
Imam kujicu bonu od 1 god (za 4 dana slavimo), 2 kornjače (nedavno kupila ja spešl opremu) i 40 ribica. I sad vi recite da ih imam jako malo.
jel idu na kukuruz?Izvorno postao Baby_Blue
šala naravno
šta ih ne slikaš da vidimo?
dobila sam ribice i drugi dan su umrle lol![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jaooo mopsa imas!!! tog psa zelim vec neko vrijeme. jedino sto me sprjecava da ga nabavim je sto cujem da su jako osjetljivi, zahtjevaju ceste odlaske veterinaru i tako...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma nije jako osjetljiv neznam gdje si to čuo...jedino šta je problem je da paziš od koga ih kupuješ jer puno njih koji su kao mali bili na propuhu imaju oći full krvave i izbuljene i nikako ga nemoj one fore da ti ga poštom šalje jer tako pokupi hrpu boleština...Izvorno postao flOorKilla
Ja sam svoga vodio kod veterinara samo na cijepljena i jedan put kada je nešto progutao,jer je on (vrsta) poznat da sjedi na guzici šta nijedan pas ne može i šta sve jedu...prašinu,sijeno,bube..sve !
Nabavi ga jer ti je pas zakon s njim ti nikad neće biti dosadno...to ti je kao na baterije...
I još jedna stvar...nemoj ga učit da ti dolazi spavat u sobu jr kada ga to naućiš nema šanse da ćeš ga odučit,i samo za infrmaciju on ti spava na leđima i užasno hrče !
Nemoj mu davati hranu jer on ti može jesti dok ne pukne... on ti naprimjer pojede i kad on pojede ja idem jest i on onda dođe i složi ti facu kao da 100 godina nije jeo...ne padaj na te njihove fore jer je on osjetljiv na hranu,a pogotovo na čokoladu i od toga može ozbiljno obolit...
A jesam se raspisao a još nisi siguran ni dal ćeš ga kupit...
I još nešto...dok je mali nemoj mu davat hranu njegovu nego mu kuhaj...reći će ti veterinar da nije potrebno ali mog psa lijeći jedan od najboljih veterinara Sanjin Polić (piše ti za novi list za rubriku životinje) i rekao je da mnogi to ne govore ali najbolje je da jedu kuhano...
Sretno ti bilo,obavezno ga nabavi![]()
btw-dal ju puštaš van?Izvorno postao muras
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Super su!
dobro je da su u paru!![]()
imala je i moja tipa, al je ju kljuco po glavi pa sam ih morao staviti u dvije krletke...... on je odletio kad sam ostavio vrata od balkona otvorena.....Izvorno postao raveillusion
.....cute but psycho.....
da.... pustam je u stanu....
Izvorno postao muras
moja je umrla kad sam bila na moru.Isto je po stanu letila.Jedino sam ju zatvarala kad sam luftala.Baš je bila super!
![]()
![]()
bas mi je zao.....Izvorno postao lili
..a tek meniIzvorno postao muras
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
..malac je dobar!Izvorno postao Vuki
Kaj će još puno narasti?
Nebi trebao narast više; ostat če tako mali jer u roditelji su mu mali psi.Izvorno postao lili
Također sam htio nabaviti mopsa ali kad sam od poznanice čuo (koja ih uzgaja u Splitu) da se strašno linjaju morao sam odustati. Westy (zapadno škotski terijer) je također bio u planu ali nisam uskočio na vrijeme (tri legla unaprijed rasprodana,lol)
Zadnji uredio VuKi : 31-08-2005 u 21:09
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
..joj ovi westy kak su mi oni slatki!!Ma svi su dobri!!Izvorno postao Vuki
![]()
Evo sad cu uploadati moju divlju mackicu...
EDIT: imam problema sa bluetoothom pa nemogu uploadati....
Zadnji uredio VandaL : 04-09-2005 u 20:13
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bookmarks