Pozdrav!
Imam U600 neko vrijeme i htio sam podijeliti neke dojmove s vama da vam olakšam ili otežam kupnju...![]()
Prvo dobre strane.
Mob izgleda (barem meni i većini ljudi koji su ga vidjeli) predobro. Ima odličan ekran i odličnu kameru. Super mi je i tražilica kojom možete pretraživati cijeli mob.
Ali...
Sa "hardware" strane, mob je jednostavno klimav. Čak ne toliko kada se otvori, nego kada je zatvoren pri dnu zijeva gotovo za milimetar više nego gornja strana.
Baterija mi drži dva do maksimalno tri dana, što je za mene koji sam prešao s Nokije, koja drži 5-6 dana, puno premalo... Touch tipke su ponekad neosjetljive, a ponekad preosjetljive, tako da mi se puno puta dogodi da krenem nekoga zvati iako sam možda samo prolebdio iznad tipke.
Software... Ton za poruku može biti ili melodija ili vibro. Ne ide zajedno. Što se imenika tiče, ja nisam pronašao opciju da mi poreda brojeve po prezimenu. Samo po imenu... Prosvijetlite me ako sam u zabludi. I ono što me najviše živcira - ako ste slučajno pospremili nečiji broj u "ETC." rubriku imenika i pokušali isti povući iz imenika prilikom pisanja poruke, neće ga naći. Ja sam imao broj mobitela jedne osobe slučajno upisan pod ETC. i kada sam pokušao unijeti ga u poruku, kao primatelja, nisam cijeli kontakt vidio u imeniku. Naravno, pokušate li pronaći broj preko tražilice ili normalnog imenika, nađe ga.
Sve u svemu - U600 je naizgled lijep mob, a funkcionalan će postati nakon Service packa 2...

Bookmarks