jesi li flashao mob u W800??
evo ovako. Javlja mi se problem sa mediaplayerom da kada posaljem mediaplayer u mobitel da ga promijenim, u ovom slucaju ClubPulse za k750i,on odredjeno vrijeme bude aktivan i nakon toga mi se vraca onaj standardni njegov mediaplayer, ono bude sivo opet. Uradim sve po instrukcijama ( saljem ga u tpa/system/multimedia/mp )ali eto javlja mi se taj problem. Ako netko zna o cemu se radi....hvala
jesi li flashao mob u W800??
###1410989180026
nisam ga flashao u W 800 ali sam skinuo mediaplayer prilagodjen za k750i....bar tako pise da je za k750i
mobitel ko lud....nekad je onaj standardni player (ono sivo bude) a nekad bude taj sto ubacim, tj.player_ClubPlse_k750i. Neznam zasto je to tako ako sve lijepo odradim kako sam i procitao
Zadnji uredio ravilov : 20-08-2007 u 00:08
ma znam o cemu pricas skonto sam.... pokusaj najprije ubaciti neki drugi skin za media player......... mada se meni cini da je u tebe problem do software-a.....
ako ne bude zeljeni rezultat flashaj main od svog K750i mada ti ja preporucujem da ga pretvoris u W800i, ali eto kako hoces....., ako nemogne sam main onda i FS.... ali pazi kad flashas FS imaj na umu da ce ti se sve pobrisati sto se nalazi u memoriji telefona zato prebaci sve na racunar ili memorijsku karticu sto ti jos treba................
javi je li uspjelo
###1410989180026
skoro sam update-ovo softwer sada je R1DB001. Evo ubacio sam neki drugi skin za mediaplayer pa cu vidjeti kako se mobitel ponasa pa ti javim...ok
EDIT:
ubacivanjem novog skina za mp desava se isto sranje kao i prije. Sad me zanima zasto da flasham main i sta sa time dobivam???
Zadnji uredio ravilov : 22-08-2007 u 07:46
pa recimo ako flashas main od W800i onda imas neke dodatne mogucnosti koje nemas sa K750i tj, npr. Flight mode (slusanje muzike kad je ugasen mobitel; mada se to da napraviti sa patchem....) flashaj main skini si sa iprotebe.cz mozes skinuti ili od K750i ili od W800i svejedno ti je.......
samo de mi reci da li imas hrvatski jezik u bacen u mobitel???
###1410989180026
evo u ovom slucaju skinucu main za k750i....a sto se tice hrvatskog jezika....imam ga u mobitelu. Samo mi to flashanje djeluje nekako komplikovano, sta ja znam, eto ubacivao sam drajvere za zvuk, za kameru i sve ostalo....al to mi je bas!! Dali gubim brojeve, podatke i ostalo na mobitelu ako to uradim. Dvoumim se da pokusam.......
Neces nista izgubiti ako flashas samo MAIN.
to ti je bug i nista drugo
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
blizz - pa kako da ga rijesi; i da li uposte postoji rijesenje za to???
###1410989180026
evo flashat cu MAIN pa se nadam da cu rijesiti taj problem sa mediaplayerom i samo me zanima dali ide main k750i_R1DB001_MAIN_1_EU_1_CL_RED36
ne moze ga rjesit.nikako kad su skinovi za media player onda se pojavi taj bug.
evo flashacu main pa da vidim dali cu rijesiti problem
EDIT:
aaaa....nista, problem sa Mp je opet tu, nista se nije promijenilo. Znaci nemoze se taj bug rijesiti nikako.
Zadnji uredio ravilov : 26-08-2007 u 23:04
@alChemy,
Gumb EDIT postoji tu zato da ne moras otvarati nove postove!![]()
ja sam gore sve objasnio,samo izgleda da mene nitko ne slusa.
ravilov ok je, nisam to znao. Znaci uzalud traganje za rijesenjem ovog problema. Nema ga. Ok hvala na pomoci
tako je to.......
Bookmarks