ili nisi dobro stavio onaj file u far direktorij ili ti je telefon cid 49 koji far manager jos ne podrzava. imas tu na forumu detalja uputstva kako se spoji sa far managerom
pokusao sam koristiti FAR manager ali mi je potreban EPIUSb.SYS file na PC-u.
DA li neko moze pomoci oko tog problema???
Hvala
ili nisi dobro stavio onaj file u far direktorij ili ti je telefon cid 49 koji far manager jos ne podrzava. imas tu na forumu detalja uputstva kako se spoji sa far managerom
iPhone 5s 16 GB
kako znati koji je "cid"???????
Kada prikljucis USB kabel za mob te udes u odredenu sistemsku datoteku (ne znam tocno kako se zove ) na monitoru se pocne izlistavati tekst izmedu ostalog i naziv CID 36...Izvorno postao X-FusIOn
Bilo je dosta govora o ovoj temi kao sto kaze imatic pa malo potrazi po forumu jer je sve detaljno objasnjeno!
Mislim da se thread zove SE W800 HACKING...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
skines davinci client, spojis kabel, i imas opciju nesto kao read CID, najjednostavnijeIzvorno postao X-FusIOn
![]()
iPhone 5s 16 GB
ako mu je telefon CID 49, ne moze citati fileove (bar ne jos), samo 36Izvorno postao wildbabe
iPhone 5s 16 GB
Tako je, imas pravo! Na ovaj nacin moguce je pogledati samo sa CID 36 ...Izvorno postao imatic
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Da li je moguce da ako je kartica jos unutra da se zato ne mogu konektovat u taj FAR manager???![]()
###1410989180026
sad sam upravo uspio sa davinci clientom saznati koji mi je cid, i sta mislite sta se desilo???Izvorno postao imatic
Saznao sam najgoru mogucu vijest da je moj tel ustvari CID 49.
Ako se dobro sjecam u FAR MANAGER ne mogu uc zato sto on podrzava samo cid 36 i 29 telefone???
Da li znate moze li se mozda preko nekog drugog program promijeniti izgled izbornika???
I da li ce nekad postojati mogucnost da se spojim na FAR uprkos CID 49???
Hvala svima
Zadnji uredio tnt_tunja : 04-11-2006 u 17:36
###1410989180026
bit ce mogucnost, samo se malo strpi. razbijaju cid 49Izvorno postao tnt_tunja
iPhone 5s 16 GB
Razbijaju![]()
![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Jesu li ovi K750i koji su sad u simpa ponudi za 1300kn cid 49 ?
imam jos jedno malo pitanjce. Da li moze podrzati K 750i vecu memorijsku karticu od 128MB?Izvorno postao imatic
I da li znate koliko je bilo potrebno da se najprije razbije 29, a zatim 36???
jer sam se sad bas "napalio" na tu izmjenu ikona!!!
a da li netko zna koliko se krece cijena tog novog SE nasljednika K 750i???
Mob mi se zaista cini fantasticnim...
###1410989180026
K750 mislim moze do 2 GB (1 GB ide sigurno). O cid 49 ne moze se znati jel je 49 vise zasticen od 36, tako da samo treba cekatiIzvorno postao tnt_tunja
iPhone 5s 16 GB
misliš na K800i? cijena mu se u dućanima kreće oko 3000 kuna...Izvorno postao tnt_tunja
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ne ne mislim na K800i nego na onog nasljednika K 750i, imas ispod ovog svega nesto kao "NOVI NASLJEDNIK K 750i"Izvorno postao nijala
###1410989180026
koliko ja znam, K800i je zasad jedini zakoniti potomak K750i.Izvorno postao tnt_tunja
postoje doduše "špijunske" fotografije novog modela iz K-linije, ali službeno, on još ne postoji i nema ga za kupiti...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks