Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Problem sa skinom!!!!!!

...Zastekao mi p2k tools dok sam si slao muziku na mob...i onda sam restartao mob i p2k tools...i od onda mi se u skinu ne vide ikone nego samo popis makara stavio na icons ili list...u glavnom meniju,.,a kada otiđem u bilo koji drugi meni npr. my files onda su mi tamo pictures, videos, camera, audio..u obliku ikona...i kamera mi obicno nije tamo nego u glavnom meniju!????...Ne znam sto se dogodilo...probao sam izbrisat skinove i vratit u motorolu...al svejedno mi ne radi...ako netko zna sto se desava bio bih zahvalan na odgovoru...radi se o motoroli v360v... ..

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrati originalne mma_ucp i mma_dcp u /a/mobile/system ako ih imaš. Ako nemaš, onda traži nekoga da skine sa svog moba pa ti pošalje.

Sjebao si ta 2 filea nekako

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel to kod tebe orginalan skin (mislim na vodafone, techno i neon) ili neki downloadan s interneta. Meni se isto takvo sranje dogodilo jer sam ubacio neki skin downloadan s interneta, samo sto su se meni neke stavri sjebale. Kolko vidim jos uvijek imas soft od v360v. Toplo preporucam da cijeli mob flashas sa softom od v360 sa RSD lite 2.4 il tako nesto. Tu su ti linkovi za flash i hr language pack http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=480. Ako neznas s tim stvarima odi na www.bluedevil.info-mob.hr ili napisi di si zapeo ovdje na forumu. Kad jednom stavis taj soft zauvijek ces se rijesiti svih vodafone sranja, ALI ces izgubiti garanaciju...

Ovo sto GoGs kaze je u redu ali bolje ti je ovo ako se zelis rijesiti vodafonea

Samo usput receno prije flashanja si moras sve iz imenika prepisat na neki papir il slicno i slike video i zvukove nekako prebacit na mob jer nakon flashanja ce ti biti kao da si kupio novi mob, normalno na kartici ce sve ostat kako je bilo, ali sve to je vec offtopic
    Zadnji uredio vrapce : 23-04-2006 u 16:45

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce
    jel to kod tebe orginalan skin (mislim na vodafone, techno i neon) ili neki downloadan s interneta. Meni se isto takvo sranje dogodilo jer sam ubacio neki skin downloadan s interneta, samo sto su se meni neke stavri sjebale. Kolko vidim jos uvijek imas soft od v360v. Toplo preporucam da cijeli mob flashas sa softom od v360 sa RSD lite 2.4 il tako nesto. Tu su ti linkovi za flash i hr language pack http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=480. Ako neznas s tim stvarima odi na www.bluedevil.info-mob.hr ili napisi di si zapeo ovdje na forumu. Kad jednom stavis taj soft zauvijek ces se rijesiti svih vodafone sranja, ALI ces izgubiti garanaciju...

Ovo sto GoGs kaze je u redu ali bolje ti je ovo ako se zelis rijesiti vodafonea

Samo usput receno prije flashanja si moras sve iz imenika prepisat na neki papir il slicno i slike video i zvukove nekako prebacit na mob jer nakon flashanja ce ti biti kao da si kupio novi mob, normalno na kartici ce sve ostat kako je bilo, ali sve to je vec offtopic
    Da, riješavaš se vodafone sranja, ali GUBIŠ GARANCIJU.
    Ako ne želiš ostati bez garancije, onda napravi ono sa mma, a ako ti nije stalo (meni nije) onda Mazni gore flash i mobitel će ti se preporoditi!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove