ne možeš saznat ko je to al imaš razne načine enkripcije. ima toga već opisano na forumu jako puno.
Netko se povezuje preko mog modema bezzicnog, kako da otkrijem tko je to?? i kad stavim sifru sve radi, ali kad restartiram comp vise se ne zeli povezati pa moram restartirati modem i na laptopu se ne povezuje jer ne znam kako namjestiti......molim pomoc.....![]()
ne možeš saznat ko je to al imaš razne načine enkripcije. ima toga već opisano na forumu jako puno.
promijeni pass...i probaj nazvati T-com službu...mogli bi pomoći...![]()
Pa odi u postavke routera i stavi wep key. Normalno da se neko spaja kad si izložio wireles ko degustaciju na sajmu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mozes saznat ime kompa, a buduci da neki stavljaju svoje prezime il nick, mozes znati jel netko od tvojih susjeda. Skini si ip scanner npr. Essential NetTools, i provjeri koji ti je default gateway, tj adresa routera. Ukucaj tu ip adresu da skenira sve od npr 192.168.2.1 do 192.168.2.255. I tako ce ti izlistat sve kompove koji su spojeni, a ako ima sharean disk mozes vidjet sto ima na hardu. Ali pametnije ti je stavit zastitu i to WPA2, bar za pocetak.
Ili jednostavno iskljuci wlan i kupi lan kabel i preko kakela!!!!!!!!
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
da to ti je najjednostavnije!![]()
![]()
My mind on money,
Money on my mind.
imam jos jedno pitanje.......moj retardirani brat se povezo preko nekoga i stavio sifru, pa ne zna kakvu je zastitu stavio ni sufru, pa kako ja mogu tamo opet uc i maknut tu sifru?
mozes mi objasnit gdje da pogledam gateway, gdje da ukucam IP adresu i koju i sa cime da skeniram, tj. skinuo sam taj program ali ima dvije vrste skenera.......hvala
i jos nesto......stavio sam sifru, ali ne znam kako da to namjestim na laptopu kad nema onaj gigaset monitor gdje se to namjesta....![]()
Zadnji uredio zerobravo : 18-08-2007 u 00:51
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ali kako ja nemam pristup tom modemu ili kako se vec kaze....
kak nemaš pristup???
utipkaj u browser 192.168.1.1 il 192.168.2.1....ime i žifru potraži u priručniku
problem je u tome sto ne znam sifru
koji model rutera?
probaj:
user
user
admin
admin
mora pisat u priručniku
mozete mi rec kako da se povezem sa laptopa kad stavim sifru jer tamo imam karticu pa nemam onmaj program gigaset monitor da promjenim postavke..........molim vas recite mi![]()
možda bi se i neko javio da si reko u prošlih 9 postova prek čega se spajaš. Daj točan model routera.
spajam se pregko gigaset SE 555 WLAN dsl routera, a kako kad stavim zastitu da na laptopu gdje imam onu karticu za intenet da stavim te postavke jer tamo nemam gigaset monitor da to namjestim.......hvala unaprijed![]()
dajte molim vas recite kako ???
ja koristim wep key onaj od 13 znakova no ja bi jos dodatno zastitio sa MAC address filterom.... samo neznak kako da saznam MAC adresu to je nekakav broj al neznam gdje da ga pronađem koristim siemens se555 modem
ali mene zanima kako da napravim te postavke da bi se mogo povezat sa laptopa.......
dakinho da li imas msn ili nesto da mi kazes kako napraviti ono sto si reko gore???
kakoooooooo??????
eo, slikoviti opis. Mogo si to proguglati več 68 puta![]()
hvalabarem neko hehe
Bookmarks