Evo link pa pogledaj sta ljudi kazu... LINK
---mobitel mi se jako svida i sad sam u mogucnosti da ga rijesim....al sam cuo da ekran nije bas nesto najbolje od samsunga tj. da zbog toga sto je jako tanak-doslovno puca ???
ima li tko slicno iskustvo??**--
Evo link pa pogledaj sta ljudi kazu... LINK
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ekran je napravljen od plastike i dosta je tanak, al to je dio imidža telefona, isto kao i modeli D830 i X820...naravno da s mobitelom ne možeš igrati graničar, al ak ćeš paziti na njega kao i svi normalni ljudi, da ti ne bude padao, da ga ne nosiš s ključevima i slično, nećeš imati problema...svaki mob ti se može uništit i riknut ak ne paziš na njega, samo kaj se neki malo više, a neki manje osjetljivi...
Bom Chicka WahWah
ti sto govore da im je ekran puko samo onako lažu jer je to nemoguce
meni je d900 pao s visine stola na parket i nista. ni ogrebotine.
discussion
![]()
ja svoga imam vec dosta.i fakat je puno toga prosao.mobitel je sam po sebi tanak pa tako i ekran.istina bog da ostavlja dojam krhkosti ali nije tako.Ako pazis na njega kao i na mobove prije i
nemas brige
---slazem se sa vama da mob treba cuvat jer to ipak nije lopta pa da je nabijas i to al se kao prica kao da im je to neka greska --tj. da ne ode samo usljed mehanickog ..nego da jednostavno nije kvalitetan----to me jedino malo strah jer ipak ne kosta 200kn
ja imam i za sad sve ok![]()
mobitel je stvarno odličan...
i uistinu izgleda kao da će ti puknuti u ruci ali stvarno je izdržljiv, meni je u 5mj što ga imam pao samo par puta i izgleda(o) kao da je potpuno nov.
samo pazi da ti netko ne sjedne na njega =(
d-_-b
D900 je tanak, dosta tanak da ga mozes sazvakat bez gutlja vode, ali to ne znaci da je los.
Mana mu je display, posebno mjesta di mu pise SAMSUNG jer tu se nalazi vod flat kabela za LCD te kod jakog pritiska dolazi do napucavanja.
Onda malo iznad naslova brenda ista stvar, cesto se dogada da neki pri otvaranju se oskliznu i otvore sa dovoljnim pritiskom direktno na LCD i odmah pukne LCD....
Ali to ne znaci da je krivica do proizvodjaca nego i do potrosaca! Znaci mahne imaju obe strane i nose istu odgovornost.![]()
Ja obavezno pazim na mobitele tak i na moj d900i držim ga u fotroli šta bi preporučio i ostalima pogotovo kad se nosi po džepovima skupa sa ključevima
Bookmarks