Ispriźavam se - tiskarska greçka.
Pravilno pitanje mora biti : Da li mislite da je Sony Ericsson T 610 trenutno najbolji mobitel na tr§içtu u klasi?
Da
Ne
Vidim da mnogi tvrde da je T 610 trenutno najbolji mobitel na tr§içtu, pa me baç zanima kaj ljudi misle o tom
Ispriźavam se - tiskarska greçka.
Pravilno pitanje mora biti : Da li mislite da je Sony Ericsson T 610 trenutno najbolji mobitel na tr§içtu u klasi?
definitivno
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Po meni je i to zato jer:
1) ima jako dobar display
2) puno funkcija
3) kvalitetno kučište!!!
4) Cijena ok
sve to stoji,ali baš da je najbolji...nije.volim SE ali t610 nije najbolji.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
U klasi je vjerovatno najbolji.
Forumaš godine :)
to da,al on je u prvom postu napisao da je najbolji na tržištu.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ja sam samo odgovorio na anketu
Forumaš godine :)
i drugi post ..u toj klasi..Poslao: gIK
to da,al on je u prvom postu napisao da je najbolji na tržištu.![]()
ja se slažem sa većinom,u svojoj klasi SE t610 je definitivni kralj mobitela
dario_mobifreak
Moja je sestra nedavno kupila T 610. Dobar je, ali ne dovoljno za prvo mjesto. Kvaliteta izrade je solidna, ali ne dovoljno dobra za tu klasu. Ekran je dobar ali ima i boljih. Sestra ga ima neçto viçe od mjesec dana a ve† je 2x bio na popravku. Osim toga çkripi. Meni se †ini da Samsungovi i Motorolini mobiteli su kvalitetnije napravljeni i svakako imaju bolji ekran. Moj brati† u Njemaźkoj ima Sagema MYX6 i taj mobitel definitivno ima bolji ekran i viçe mi se sviĐa od T 610. Istina je da T 610 ima puno stvari, ali to ipak nije dovoljno za prvo mjesto.
...e sad jel' meni podivljao komp ili ovi postovi imaju nekakvo blesavo kodiranje pa su svi naši diakrilički znakovi u banani...
Ovako dosad je T610 izašao s najrealniom cjenom za svoju klasu što će reći cijena mu i nije baš pala odkad je izašao a prodaje se ...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@Snjegović: daj nemoj koristiti naše znakove, ne vide se nego ispadaju neki čudni znakovi pa koristi c s dj z umjesto č ć š đ ž...
BTW to što kaže dmi - T610 ima stvarno najprihvatljiviju cijenu u klasi. Što se Samsunga tiče, oni su stvarno kvalitetni, ali Motorole nikako. To je oličenje američkog ponosa - loša kvaliteta, nesuvisli izbornici, siromašna tehnologija... you name it! Zadnji modeli još kako-tako pokušavaju držati korak (ali di je BT??), no to nije dovoljno... Evo neki dan sam u rukama držao jedan telefon od Motorole o kojem ćete čitati u jednom od narednih Mobila - vrlo škripava plastika, slab zaslon... (jest da sam prije toga u rukama držao N6600 pa je možda u tome problem)...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
BTW od motorole su dobre BT slušalice i BT car handsfree kit, da ne bi bilo da samo pljujem po njima![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izzivciran nekvalitetom T 300 (kojeg sam bacio u smece) htio sam kupiti novi mobitel pa je izbor pao na T 610 jer zbiljam za tu cijenu dobis mnostvo stvari. Medutim precuo sam razgovor dva tipa u kojem je jedan od njih rekao da su u firmi dijelili T 610 kao sluzbeni mobitel i da se od njih 20 pokvarilo 12 - problemi sa punjenjem baterije. U jednom dućanu su mi rekli da je to trenutno najpokvarljiviji mobitel. Jeli to istina?
A to ti sve ovisi o seriji koja se proizvedila.
Npr. moj prvi t610 je imao neku softwersku grešku dok ovaj drugi radi kako treba.
Osim toga od onih 12 handy su se par njih pokvarili zato jer neki ljudi i nisu baš sposobni koristi novu tehnologuju (barem je to tako u mojoj firmi)![]()
Pozdrav svima.
Eto novi sam ovdje pa vas molim jedan odgovor. Imam T610 i interesira me kako se ono provjerava koji je softwer unutra? Inače, mob. je mrak i zasad nemam zamjerki.
ovako utipkavaš sljedeću kombinaciju: >*<<*<*
s tim da su strelice pomaci joystickom lijevo ili desno a zvjezdica ti je tipka sa zvjezdicom.
E hvala ti.
Eto piše sljedeće:
R3C002 prgCXC125573_EMEA_2
R3C002 prgCXC125562_TAE
LCD SW Versions
Test: 782074
Current: 200302240
Camera SW versions
Test: 0
Current: 200304224
Prilagodba MS
CDA102222/88 R25A
Prilagodba TAE
CDA102222/88 R25A
ITP Version: R1B010
prgCXC125560_TP
Eto interesira me dal je to dobar softwar ili bi ga trebao uploadat budući da je telefon kupljen kod nas, a koji god sam kupio kod nas morao sam ga dat na servis za nadogradnju softwara.
Hvala.
ovo ti je posljednji i najbolji soft do sada, tako da JOŠ nema potrebe za upgradeom.
THNX.
Vidiš interesantno. Bio sam uvjeren da ću ga morat uploadad kao šta sam morao C55 pred godinu dana. Eto, već imam jedan problemčić s mobitelom. Sam od sebe se ugasi, prvo sam mislio da kad je u đžepu da slučajno se pritisne gumb za gašenje ali eto danas sam se uvjerio da to nije slučaj nego da se gasi sam od sebe. Budući da je kupljen preko Croneta kodiran je na njihovu mrežu, i 100% sam siguran da je njihovo glupo kodiranje uzrok ovom problemu, jer sam slične probleme imao sa Siemensom kad sam ga kupio preko njih. I sad šta vi mislite dali da ga dam na odkodiravanje ili da ga dam direktno u servis?![]()
servis obavezno dok god ti traje garancija. isto tako imaš pravo na zamjenski telefon dok ti ovaj ne poprave.
Imaš pravo. To ću i napravit.
Koji ti imaš model SE? Jel te dobro služi?
ne smijemo off topic chatat ovdje... (T68i, zadovoljan)
T610 zakon i super zadovoljan, nit škripi, nit se povario (imam ga 6 mjeseci)
cvita
Bookmarks