zanima me ako netko SA SIGURNOŠĆU zna dali je moguče radit particije da se poslije ne mora formatirat tj. da ne izgubim podatke...
npr.
C: 40gb /windowsi
D: 60gb
E: 80gb
F: 80gb
htio bi napravit
C: 100
D: 160
jel to moguče da se ne izgube podaci?
zanima me ako netko SA SIGURNOŠĆU zna dali je moguče radit particije da se poslije ne mora formatirat tj. da ne izgubim podatke...
npr.
C: 40gb /windowsi
D: 60gb
E: 80gb
F: 80gb
htio bi napravit
C: 100
D: 160
jel to moguče da se ne izgube podaci?
After all...
moguče je radit particije ali uvijek je tu opasnost da izgubiš podatke zato BACK UP i partition maic
A KAJ SAD TI GLEDAS�
stvar je u tome da nemam tolko dvd-ova niti novaca
After all...
pa ono što ti je jako važno prebaci na jednu particiju pa podjeli tu od koje si napravio back up i tako dalje
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pune su skroz...neznam..čekat ču da dođe tu netko tko zna sigurno šta če bit...
After all...
pa bilo bi dobro da sve očuvam
After all...
...samo jedno pitanjce - čemu 100gb na C: ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...bolje onda napravi tri particije:
C: 50gb
D: 50gb
E: 160gb
...a sad koliko sam upoznat pri spajanju particija gube ti se neki podaci - a to ti je najlakše riješit pravljenjem backupa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Uvijek se izgube podaci pri spajanju particija, tako da probaj nesto iskemijati s dvd-rw ovima ili kako vec...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
gubis podatke 100%...tako sam ja izgubila
probaj nekako po DVDima iskopirat i tak...spajanjem gubis podatke...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ok...hvala na odgovorima...onda ništ od toga
After all...
e a ja bi htjela svoju jednu particiju razdijeliti na dvije?!? jel to moguće bez da formatiram disk i sl.?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ali s NPM ako dođe do prekida pozdravi se s većinom podataka. Neke možeš izvući, ali ovisi koliko imaš sreće.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks