Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
mislim da ces morati pricekati Uskrs![]()
ma i ta vruća tarifa navodno ju nije moguće aktivirat poslije nove godine , osim ako je nisu odlučili produžitIzvorno postao Igor_zgb
![]()
Fuckas tele2 , pa sta uopce ocekujes od low-end operatera ??? i ovo sto nude je puno za njihov pojam poslovanja .
vrucu tarifu mogu imati samo preplatnici, a prepaid nemogu
Ako gledaš, ni ostali operateri se nisu baš pretrgli u ponudi novih usluga. Po meni Tele2 slijedi konkurenciju.
A ovo, oko novih akcija, mislim da bi trebalo nešto biti od 15.-og ovog mjeseca jer tada obično završava "Božićni promotivni period".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Misliš obrnuto.Izvorno postao Rocky_55
vip ima samsung d600 po ok cijeni i to a tele samo neke gluposti![]()
Ja je danas aktivirao, sve normalno.. Valjda me neće tužitiIzvorno postao mobman
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma ziher će to bit produženo, dok je tomata bit će i vruće tarife, pa nisu valjda tolko blesavi da je ukinu.Izvorno postao XLR8R
ima nokia 5200 za 995kn, to je ok mob, mislim super za te pare,ali ovo ostalo to su svi krševi. glupo je to sto daju one krseve za 200 kn koji nisu ni u boji
ja sam kupio tomato ćim su ga počeli prikazivat, jer mi se svidila ta cijena za 0,99 pozivi i 0,29 poruke, a je vecinom i kumuniciram samo s porukama![]()
ma ako ti radi nemaš brige... nemaju ti oni tu šta kad je to njihov zaheb....Izvorno postao XLR8R
al po tome mi nekako se čini da će ipak produžit...
Bila je fora da je vruca tarifa do nove godine ali sigurno su produzili![]()
Kao što je bilo i za očekivati, sve akcije su produžene do 31.3.2007.
kad sam vidjela naslov, već sam pomislila da znaš neke novosti...Izvorno postao Igor_zgb
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izgleda da će konačno krenuti MMS i GPRS!
Pojavio se je u izborniku natpis TELE2 GO ali se nemože kliknuti na njega i nema ga na prvoj stranici!
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
ti iz tele2 nisu normlani. :bunny:
I ja sam dobio, nikakva ponuda, ne da mi se cak ni da ih nazovem.
to su stavili da vide koji jadnici će zvat![]()
ionako je socijalna mreža![]()
Seriously?
SMS imenik
Saznaj vlasnika Tele2 broja!
Znaš TELE2 korisnika, ali nemaš njegov broj? Ili imaš poziv s nepoznatog ti TELE2 broja? Od sada možeš saznati oboje (broj ili korisnika) korištenjem TELE2 usluge SMS imenik! Korištenje je vrlo jednostavno i jeftino:
Ukoliko želiš saznati telefonski broj Tele2 pretplatnika ili prepaid korisnika pošalji SMS na broj 881 sadržaja PREZIME#IME#GRAD. Potrebno je unijeti barem prezime osobe čiji broj tražiš. Za traženje telefonskog broja poslovnog korisnika pošaljite SMS na broj 881 sadržaja TVRTKA#GRAD.
Na primjer: imaš prijatelja Peru Perića iz Perograda i upravo si saznao da je otvorio vlastito poduzeće Pero d.o.o. i postao TELE2 korisnik. Želiš mu čestitati, ali ne znaš mu broj, niti je li privatni ili poslovni korisnik:
![]()
Pretraživati možeš i po TELE2 telefonskom broju slanjem SMS poruke na broj 881 sadržaja 09xxxxxxxx odnosno slanjem broja za koji želiš saznati kome pripada. Nakon slanja, u povratnoj poruci dobit ćeš informaciju o Tele2 broju i njegovom vlasniku (09xxxxxxxx: IME i PREZIME; ADRESA; MJESTO)
![]()
Podaci o korisnicima s tajnim TELE2 brojem ili neregistriranim Tele2 «bla bla» korisnicima nisu dostupni. Pretraživanje ne podržava hrvatske dijaktritičke znakove.
Cijena poslane poruke na broj 881 iznosi 0,33 kn po poruci (PDV uključen).
već sam mislio da će tele2 odati tajne brojeve korisnika![]()
Pa ovo je strava i najveći debakl dosad. Otkud Teletu pravo da odaju bez dozvole korisnika njihove telefonske brojeve. Obavezno uključiti opciju kao i u vip-a da možeš odabrati da tvoj broj bude tajan![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks