dobio sam ja tak nesto prije, al je to bilo za onog mravka, pisalo je da me netko zeli upoznat i da se regam na mravka... mislim nije to to, al...
Ne znam gdje da ovo postam, ako moderator ima bolju ideju nek slobodno premjesti.
Zanima me odakle mi je stigla ova poruka i da li je netko dobio istu ili sličnu jer nisam dosad vidio da Tele2 ima slične smicalice, a svoj broj mobitela ne dijelim tek tako okolo.
Uglavnom poruka glasi:
Novi CHAT partner zeli kontaktirati tvoj broj mobitela 095******* !!! Zapocni razgovor odmah! Posalji CHAT na 66078 3.66kn/SMS
dobio sam ja tak nesto prije, al je to bilo za onog mravka, pisalo je da me netko zeli upoznat i da se regam na mravka... mislim nije to to, al...
pa i njemu pise da netko zeli kontaktirati s njim.. imas neku obozavateljicu!!![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Mravko ima neki 66205 broj za love chat (ne koristim to, ali imaju banner na sajtu), i kolko sam upućen nemaju mogućnost kontaktiranja usera međusobno (privatno)..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa jesi nazvo? daj malo prepričaj!!![]()
naravno da nisam, za 3,66kn po poruci može me obožavat izdaleka
zaključujem da se radi o svojevrsnom "spamu" i da sam metodom slučajnog odabira primio tu poruku pa budući da ne znam o čemu se radi nit sam svojevoljno pristao na takve kontakte, ne dam da nitko muze moje pare na taj način.![]()
Zar nitko na ovom forumu nije dobio ovakvu poruku???![]()
sa marsa....
Seriously?
ja bi nazvo, nikad ne znaš kad će ti se posrećiti![]()
ja bi pobrisalanit bi zvala niti odgovarala....nepoznata osoba nema sta samnom na blef pricat....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i još k tome na tvoj računIzvorno postao mala
![]()
ovaj,jel se na krjau došlo do zaključka odakle im tvoj broj?primio ja nešto slično na vipu,ali zato što su frendovi iz štosa ostavili taj broj na netu...
Ne, nemam pojma odakle im...![]()
jel to na pretplatu ili na registrirani prepaid?jer ako je,mislim da negdje u ugovoru mora postojati klauzula po kojoj se štiti tajnost tvog broja,baš zbog takvih stvari.
a ako je neregistriran..onda pazi horora...spam na mobovima...
Pretplata. Baš sam i ja to spomenuo gore, zamisli spam na mobitelima... ajd vjerojatno bi moj mob mogao instalirat neki antispam u tom slučaju ionako ima mobile Windows![]()
Ja sam jednom dobio samo reklamu,bez obavijesti da me netko želi kontaktirati.To je bilo kad su počeli sa tim CHAT servisom.
Meni poruke postaju spam kad ih sa takvim reklamama počnem primati više od 2 dnevno.
Dobila sam poruku od 66078.
"Novi CHAT partner zeli kontaktirati tvoj broj mobitela 098.....!!! Zapocni razgovor odmah! Posalji CHAT na 66078 3,66 kn/SMS"
Kao prvo: ne volim da mi netko naređiva sa 4 uskličnika u jednoj poruci. Kao drugo: ne volim anonimne poruke. Kao treće: tko je budala koja će platiti 5 kn poruku? Ako me netko želi kontaktirati - može mi jeftinije poslati sms poruku po 40 lipa.
Ne budite naivni dragi moji.
Yashoda
ista poruka je i meni stigla prije 2 tj.. odmah sam je obrisao.Izvorno postao JuVe
Ljudi, obavještavam vas da sam prema količini prikupljenih informacija SIGURNA kako je riječ o jeftinom SPAm-u.
Meni je s tog broja poslan sms o nekakvoj nagradi od 3X 2500 kn i šta ti ja znam, te da pošaljem sms za aktivaciju la la la...
Dakle, ne nasjedajte, ako vam je budžet mio!!!![]()
Ma te poruke su za idiote. S obzirom na populaciju kojoj salju dosta dobro zaradjuju.
Dobio sam i ja na VIP prije par god... "netko zeli kontaktirati vas broj 091....!!!" Al ako je taj netko tooolko glup/a da ne zna zapravo ukucati "moj broj 091...!!!" onda...
Bookmarks