Kad se ljetno vrijeme mijenja u zimsko??? Kojeg datuma???
Kad se ljetno vrijeme mijenja u zimsko??? Kojeg datuma???
evo, sa meteo.hr
Ljetno/zimsko vrijeme: posljednje nedjelje u ožujku/listopadu kazaljke sata pomičemo 1h unaprijed/unatrag
iPhone 5s 16 GB
a kad je to???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Kaj je tak teško pogledati u kalendar?
a joj ko i svake godine bit ce na telki,na dnevniku il di vec![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Moja baba se skroz navikla na tu promjenu vremena, jedino ne zna kad će kozu pomust![]()
eto, nočas opetdon't forget
jedan sat unaprijed, manje spavanja![]()
Ma i ja kažem. U PM! Sutra će u ovo vrijeme već biti skoro pa ponoć.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
fala ku*** bit će duži dan... jeee
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ljudi , nemojte se da!
oduprimo se daylight saving time-u
to je sve jedna veliak belosvetska zavera
nemojte mjenjat vrijeme na satovima!
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ajd pokreni peticiju.
SAD ĆU SE OPET SMRZNUT UJUTRO NA MOTORU JErJE RANIJE HLADNIJE! pasmat.r!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Mrzim pomicanje sata...pogotovo u naprijed!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
wtf sta se nije promijenilo prije dva tjedna ili vise ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa, Ameri su malo bili uranili. Inače da ne bude zablude, ne miče se radi ljusi već radi love - da se uštedi na grijanju i slične pi*darije kapitalizma.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
grrr manje spavam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
"Prvi čovjek koji je došao na ideju pomicanja sata unaprijed na proljeće i povratka unatrag na jesen bio je Benjamin Franklin.
Ta ideja pala mu je na pamet dok je kao američki izaslanik u Parizu, 1784. godine, u zoru gledao pariške prozore obasjane svjetlom iz uljnih lampa. Zaključio je kako bi se mogla napraviti velika ušteda ulja ako bi se sat u proljeće pomaknuo, a zimi vratio, pa bi Parižani ustajali s prvim sunčevim zrakama bez upotrebe umjetne rasvjete. Njegova ideja oživotvorena je tek dva stoljeća kasnije."
Svasta...![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Bookmarks