ovisi dali taj zakon vrijedi u njihovoj državi. Moram li ti napomenuti da SAD ima 50 država, a svaka ima svoj zakon
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Koliko ja znam u svim drzavama se vrijeme pomice (to je medjunarodno dogovoreno) , ali mislim da se nemice svuda u isto vrijeme nego razlicito
EDIT: vidim da nisam u pravu![]()
kaj vi mislite, jel postoji neki "službeni sat" u svijetu po kojem se svi ostali satovi ravnaju?
da neki atomski sat...Izvorno postao dj_velja
Kao sto je vec madDog reko:Izvorno postao dj_velja
http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_clock
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
evo za sve one koji su poput mene da se zaje.... i zaborave vratit sat. reload ove teme bi im mogao pomoć ak nemaju prevelik kontakt s tv-om. dakle, sutra je ta posljednja nedjelja u listopadu..... tak mi netko noćas rekao pa da ne zaboravim ja sam svoj već vratio![]()
znaci mozemo duze spaavti???? joj bas super![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Najdraži dan u godini... definitivno...![]()
Tako je!
Sutra će dan trajati 25 sati! Kažu da ljudima koji putuju po vremenskim zonama treba onoliko dana koliko je sati odstupanje u odnosu na matičnu zemlju.
Boga mi, kad promijene vrijeme, bilo naprijed ili natrag, ja sam u komi ne 1 dan nego, obično, punih tjedan dana...
E, sad će mrak biti negdje oko 17.30 i opadat će, sve do 21.12.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja uopce ne osjetim taj pomak vremena. samo mrzim to sto mrak pada tako rano.. pa gdje to jos ima... mislim.. ma..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
eto, nočas opetdon't forget
jedan sat unaprijed, manje spavanja![]()
Ma i ja kažem. U PM! Sutra će u ovo vrijeme već biti skoro pa ponoć.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
fala ku*** bit će duži dan... jeee
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ljudi , nemojte se da!
oduprimo se daylight saving time-u
to je sve jedna veliak belosvetska zavera
nemojte mjenjat vrijeme na satovima!
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ajd pokreni peticiju.
SAD ĆU SE OPET SMRZNUT UJUTRO NA MOTORU JErJE RANIJE HLADNIJE! pasmat.r!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Mrzim pomicanje sata...pogotovo u naprijed!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
wtf sta se nije promijenilo prije dva tjedna ili vise ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa, Ameri su malo bili uranili. Inače da ne bude zablude, ne miče se radi ljusi već radi love - da se uštedi na grijanju i slične pi*darije kapitalizma.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
grrr manje spavam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks