evo, sa meteo.hr
Ljetno/zimsko vrijeme: posljednje nedjelje u ožujku/listopadu kazaljke sata pomičemo 1h unaprijed/unatrag
Kad se ljetno vrijeme mijenja u zimsko??? Kojeg datuma???
evo, sa meteo.hr
Ljetno/zimsko vrijeme: posljednje nedjelje u ožujku/listopadu kazaljke sata pomičemo 1h unaprijed/unatrag
iPhone 5s 16 GB
a kad je to???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Kaj je tak teško pogledati u kalendar?
a joj ko i svake godine bit ce na telki,na dnevniku il di vec![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Moja baba se skroz navikla na tu promjenu vremena, jedino ne zna kad će kozu pomust![]()
zbog usklađenja s EU mislim da se ove godine neće pomicat
Errr WTF?Izvorno postao dj_velja
jel ti znas zast se uopce pomiche vrijeme? to se radi svigdi u svijetu, a ne samo kod nas!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
hehehehe![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao Smrt
Neznam, al fakat.
Prošle godine kad sam čuo da se sat pomiče pomaknuo sam ga iz dnevnog boravka u svoju sobu. I gle čuda, sat još uvijek radi!
ma pomiće se zbog neke vrtnje..ma duga teorija a i neznam je bash dobro..zato i svake 4 imam dan manje(???ili više?)
a isuse pa ja sam se samo šalio kada sam pitao kada je to..znam da to razglase...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kako mrzim te dane kad mrak pada vec u 4 popodne....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
majko mila, koja tema....![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
He he, tak su meni neki stranci na moru tumacili kak se kod njih pomice vrijeme. Ja njima kazem da i kod nas, da se pomice svagdje... a oni ostali u šoku... da kak to...![]()
Neki Austrijanci.
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
tmurni hladni zimski dani kad smo gotovo osudeni na zatvornen prostorIzvorno postao flOorKilla
![]()
e vish..onda ak nisi u urbanom djelu hrvatske iliti centar zagreba...kupiš dva-tri jefita tomosa ili pucha iz 70-desetih i race nabaciš...
Od ove godine uvodi se i jesenje vrijeme pa se u noći sa 30-31.9 sat pomiče za pola sata u naprijed. Slijedeća promjena je u noći 28-29.10 i isto se pomiče za pola sata.
To je radi nekakve prilagodbe na te promjene pa da se kao smanji šok na organizam jer zbog toga kokoši se poremete u nošenju jaja.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Kako pobrisat duplu poruku? Ovu treba izbrisat.
Zadnji uredio Denis : 25-09-2006 u 18:50
Tko laže, taj i krade,
Šta će tek onda bit s mojom kozom![]()
Moguće je da će i ona imat većih problema. Morat će pazit na bioprognozu.Izvorno postao Drug Mile
![]()
Tko laže, taj i krade,
Izgleda da je i forum osjetljiv na promjenu vremenaIzvorno postao Denis
pomiče se zbog rotacije(rotiranje zemlje oko njezine osi) koja traje 23 h 56 min. i 58 s. Kod svakog dana u godini se izgubi ponešto sekundi na trajanje dana pa ga zato pomičeno da bi se to izgubljeno nadoknadilo!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne nego se zbog toga dodaje jedan dan svake 4 godine, sat se pomiče jednostavno zbog - dana....inače bi po zimi ljudi radili po "noči" do pol 9 ujutroIzvorno postao silvano
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
....................
Nešto mi nije jasno. Mi smo prema GMT +1 sat (u odnosu na London). Sad gledam dolje na forumu, piše da je GMT +2. Dobro, kužim to.
Ali, jesmo onda 7 sati razlike u odnosu na New York ili 6, odn. miču li i Njujorčani sat naprijed-natrag?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks