Predlazem GoGsa za moderatora motorola foruma, iz sljedecih razloga:
-BlueDevil nije vise tamo aktivan, otkada je dobio status super moda, ne vidjam njegove postove bas nesto previse tamo(ne znam kad je bio njegov zadnji post tamo). Aktivan je pretezito u chataoni(posebice sa janom, drugom Miletom, malom...), tako da inovator ima puno posla, a posto Inovator moderira 2 foruma, ipak je to malo teze, moderirati 2 foruma odjednom.
A i BD, koliko sam vidio, nije editirao dugo necji post, il tako neke slicne moderatorske akcije napravio, sve to Inovator sam obavlja.Zato mislim da bi GoGs trebao zamijeniti BD-a (BD, zao mi je, al mislim da i ti sam moras priznat da vise nisi tamo aktivan i prepustiti mjesto nekome aktivnijem)
-GoGs je dosta pametan glede motorola, znam ga osobno, i puno mi je pomogao(sto preko foruma, sto preko mailova/sms-ova, sto ovako uzivo...), kao i ostalim forumasima koji su trazili pomoc, a i ima razumjevanja za sve.. zna uputiti korisnike, pogotovo pocetnike..
-Ima iskustva sa vb-om, bio je administrator na racunala.org, a racunala.org je pokretao vb, pa bi se ovdje jako brzo snasao.
Eto, sta da vise kazem, na vama je red da odlucite, ja sam dao prijedlog.

Bookmarks