Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)
Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)
Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)
Ma neee.Nitko nikog ne napada,samo ocito Raji ne pase nesto pa je red da se ljudi izjasne sta im ne pase i da se napravi nekakav dogovor.Samo tako sve moze stimat na forumu.Necemo napadat jedni druge ali smo mi forumasi malo "NEZADOVOLJNI" nekim stvarima,pa bi samo htjeli da nas se saslusa a ne svaki put kad zelimo IZNJET SVOJE MISLJENJE BANIRA![]()
Ili sam ja izgubio smisao za humor, ili ti ne vidiš sarkazam???
Nego, vidim da svi hvale Gogsa, svaka čast, momak je OK, eto i ja dajem svoj glas da postane mod.
Samo isto tako treba saslušati i Inovatora, koji moderira taj forum i kad čovjek kaže da nema problema s moderiranjem, onda mu vjerujem.
Sa moje strane podrzavam Gogs kao moderatora,necu navoditi razloge zasto, posto svi oni koji posecuju motorola podforum to znaju.Neznam zasto bi odluka jednog coveka bila dovoljna u ovom slucaju Inovatorova i sam je dosao na mesto moderatora na isti nacin kao i sto sada Gogs-a predlazu,zar nije svaki moderator na ovom forumu to postao tako sto su ga forumasi odabrali zbog njegovih kvalitetnih postova i pomoci koje je davao istima a ne zbog nekog posebnog moderatorskog iskustva?Ako vecina forumasa misli da je moderator potreban to bi trebalo da se ispostuje, a ne da se tako olako odbaci u smislu inovator kaze netreba mu pomoc idemo sad dalje..Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.Nemislim da Inovator obavlja svoje duznosti lose cak suprotno,ali sa ovo sa BlueDevil-ove stane nije korektno i tu nevidim njegovu svrhu kao motorola moderatora.
LOOL, pa ko je ovdje govorio šta protiv BD-a?? Pa dajte svi ohladite!
BD je odličan član i stvarno je super supermoderator, ali moram priznat i ja da se nije dugo pojavljivao u Motorola forumu. Bitna stvar kod moderiranja je da se forum održi čist, da ne bude spama i da bude neki red, jel tako?
A gdje je sad ono da moderator mora biti aktivan na forumu, pomagati konstantno ljudima, upućivati ih a i samim time pisati novosti i činiti forum što zanimljivijim?
Mislim da je to bit svakog ko želi postati moderator, a i samim time, moderator takav mora i biti. No to je moje mišljenje.
Neću previše o ovoj temi raspravljati, ljudi, vi ste me predložili, ako već želite da ja dobijem taj počasni status, ja ću osobno biti počašćen, ali opet ne želim da netko zbog toga nije zadovoljan ili nešto.
Ovom prilikom želim da se izjasne svi vođe foruma, od moderatora, pa do zappana.
Ljudi, ako ja dobijem taj status, ja sam uvjeren da nećete požalit, no opet ako i ne dobijem, no big deal, ostat ću na forumu kao da ništa nije bilo.
Ako ČLANOVI misle da sam ja sposoban taj posao obavljat i ako misle da će to biti bolje sa mnom, onda neka oni odluče (naravno, skupa sa vođama)
Eto, ja sam svoje rekao i ovu temu prepuštam vama na odluku, te je ovo moj zadnji post u temi.
Ja se zahvaljujem svima na lijepoj podršci![]()
Dajem glas za GoGsa upravo zbog gore navedenih razloga. Smatram da inovator i bd doista kvalitetno obavljaju svoj posao kao moderatori, ali uz GoGsa bih mogli taj podforum uciniti jos boljim. GoGs je i ovako vrlo aktivan clan, a duznost moderatora bi mu bila kao dodatni poticaj da pomogne ostalim clanovima.
aktivan mora biti da bi mogao obavljati dužnost.
konstantno pomaganje u smislu postanja nije uključeno kao opis posla, samo moderiranje je veeeeeelika pomoć svima, ali neki toga nisu svjesni.
forum zanimljivim čine svi članovi, a ne samo moderator.
Forum Motorola sam uredio tako da bude svrsishodan, uredan i organiziran. Isto tako, držimo se nekih pravila ponašanja, većina starijih članova se toga lijepo pridržava. čak štoviše i opominje ostale koji to ne čine i to me jako veseli.
Moje stajalište jest da BD ne zaslužuje nikakav linč ovdje
A ček, ček... Ko ovdje linčuje BD-a? Ajd onda jednostavno reci da se ne slažeš s time i gotovo. Da ne govorimo dvosmisleno. Jednostavno reci da ne želiš da vodim taj dio foruma, da ti ne treba ili nešto treće. A samim time si rekao par puta da moderatori opominju članove na spam, tako da sam ja držao "jezik za zubima", a sad je odjednom dopušteno običnim članovima da opominju druge?
No dobro, your choice...
Vidim da se 5 ljudi oglasilo da ne zaslužujem to mjesto. Ok, poštujem to. No samo me zanima zašto se onda nisu izjasnili zašto NE ja, a samo su se oglasili u anonimnoj anketi?
Pa čovječe, ljudi smo, dajte se izjasnite u temi. Zato je otvorena da se vide sve kritike, bilo pozitivne i bilo negativne!
Ako ima negativnih, još bolje! Dajte se što prije izjasnite pa da ih ja mogu u što kraćem roku popraviti za dobrobit svih!
Mene nikad nitko nije tjerao da pomažem ljudima na forumu, niti će me netko natjerati, ali ja sam takvog karaktera da kada nekom pomognem, i kad on nešto uspije napraviti i popraviti, ja sam sretniji od njega i to me ispunjava!
Odavde dolazi moja tolika aktivnost na forumu, a ne da bi ja ovdje visio i sakupljao postove, i neznam, neku reputaciju.
Ja sam rekao, vi predlažete. Ne želim da ne bude nezadovoljstva konačnim ishodom!
I volio bi da BlueDevil da svoj komentar. Čovjek mi je stvarno puno pomogao još kad sam bio početnik i stvarno nemam ništa protiv te ljudine! Stvarno, svaka mu čast.
Šta sam zgriješio? Ma nema veze.....odo popit lijek![]()
![]()
Po n-ti put: ono sa napadanjem bd-a je sarkazam. jel se sad trebam na trepavice postavit![]()
Nisam mislio da ga se doslovno napada. djizs krajst superstar, stvarno sam otiso u qurac![]()
Al dobro, stavite GoGsa uz Inovatora i BD-a, ne bude bio smak svijeta...ali realno gledajući, mislim da GoGs od svih najviše zaslužuje voditi Motorolu jer ima daleko najviše znanja, a to mogu potvditi osobno, a to isto kažu i drugi članovi...
Bom Chicka WahWah
Invaotor(i ostali), ajd pogledaj kako si ti postao moderatorom motorole.
Zelis da te prisjetim?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7770
a vidi tek ovo:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=124076&postcount=9
Ista situacija kao sada.. p4e nije bio aktivan, ni inhaladin(kao sto sada ni BD nije toliko aktivan), i smjenjeni su...
I tako je dosao inovator...
Ja ne osuđujem BD-a, ja sam postavio u anketu(zbog njegove neaktivnosti), dal clanovi zele da na forumu budu 3 MODERATORA, ili 2 MODERATORA(znaci da izbace BD-a zbog neaktivnosti, ja NISAM rekao da BD-a treba SMIJENITI!!!)
ja takodje podrzavam Gogsa al iz nekih iskustava tesko da ce to proci...nije potrebno imati 3 moderatora a BD da ce se zamjenit to je jako tesko...
Sve pohvale idu Gogsu koji je jedan od rijetkih koji se trudi na forumu (neka se nitko ne uvrijedi ako sam koga uvrijedio ovom izjavom) al iskreno ne vjerujem da ce to proci i da ce smjenit se BD. Pozdrav Gogs i nhf![]()
nemam tako kratko pamćenje, ne moraš se brinuti!!!
buraz, ajde pročitaj moje rečenice, pa onda izvuci zaključke, ovakve stvari neću dopustiti, ono što mislim, to i napišem, jasno!?Izvorno postao GoGs
očito da nekim ljudima moram crtati, a pošto to i želiš, ovako: imao sam masu pritužbi na tvoje uključivanje u svaku temu, tipa, potpisujem i slično. Nadalje, nekoliko puta sam dobio prijavu zbog tvog javnog opominjanja forumaša, nekad i bez argumenata. Kad ja kažem da opominju, mislim na usmjeravanje na postojeće teme, a ne na opomenu NEMOJ OVO, NEMOJ ONO! to nije isto. Isto tako, nikad te nisam opomenuo javno, već privatno, jer ti nisam htio rušiti kredibilitet.
Vidim da se žarko želiš dokopati funkcije, a ja ne želim biti rušilac nečijih snova, stoga....
Immortalis, kako mi je žao što nisi tako vrijedan u nečemu korisnome za populaciju, čangrižljivost nije ono što trebamo.
GoGs zna da je to uslijedilo nakon niza PM opomena, pošto sam nadležan u tom forumu, ja sam pisao opomenuo, a mogla je biti i kazna, a nije! to ti nešto govori? sumnjam.
upravo tako, podrške mu ne manjka, samo treba revidirati da li postoji potreba za modom. imamo nekih drugih područja gdje smo u deficitu za kadrom.Izvorno postao El Niño
javno si me u početku opomenuo zbog spama, i stvarno, bio sam kriv! To potpisujem... No prijatelju, ti kažeš da su se ljudi bunili protiv mene da ih opominjem bez razloga!? Ajd se samo sjeti koliko imaš offtopičara u forumu i koliko puta ja znam otići offtopic samo zato što pomažem članu i zbog drugih smjernica krenemo u krivom smjeru? da se koliko držiš teme, uvijek ćeš otići malo u krivo. I da, znam puno puta napisati tipa "potpisujem ovo", "to je tako", ali uvijek uz to stavim nešto što se tiče teme u takav "neprimjereni komentar" što bi možda nekom pomoglo pri searchu foruma, jer ja znam kako je to searchati jer sam praktički sve naučio preko searcha.
I da, meni se čini da tebe boli to što ti može netko konkurirati na forumu, a ne to što se ja "žarko želim" dokopati tog mjesta! Pa daj čovječe budi razuman i malo razmisli jel sam ja stvarno takva osoba!
Sjeti se koliko puta sam tražio savjete od tebe i koliko puta smo si međusobno pomogli!
Ako tako misliš, onda stvarno više nemam riječi. Mislio sam da smo prijatelji, ne samo forumski kolege, nego i privatno.
Ali ok, tvoj izbor. Ja sam zadnji koji ti želi konkurirati!
ajde da ne duljimo ovu besmislenu raspravu, u totalnom si pravu. Ako mislite da nisam potreban, nema problema. Sve ostaje kako je.
I još nešto, kad si bio tak dobar i upozoravao me na private, čemu onda sad to sve slažeš javno?
Odavdje se vidi indirektno da si protiv mene. No opet ok.
OK, ali koliko mi se čini da ovdje nitko nema primjedbi na GoGsa, dapače, samo treba pogledati rezultate ankete...ako narod hoće GoGsa, neka dobije GoGsa!
Bom Chicka WahWah
Imaš moju podršku GoGs! Ionako su Inovator i Bluedevil neaktivni i nikako ne pomažu ljudima u zadnje vrijeme,tek kada im je mjesto moderatora u pitanju su postali aktivnij! Pozdrav i svaka čast! Ako i dobije Ban zbog ovoga nema veze,isplati se ako se nešta ppoduzme u vezi s ovime!
ne sudjelujem u motoroli forumu pa neznam kako stvari stoje,no ono što znam jest da je Inovator često online i uredno obavlja posao koji mu se odnosi na tri foruma.Nemam ništa protiv prijedloga ako je pomoč potrebna no ono što sam pročito od Inovatora je:
stoga čovjeku vjerujem i nije potrebno daljnje forsiranje kako se ovaj prijedlog nastavio
Bookmarks