Mislim da GoGsu nema ravnog kaj se tiče Motorole na ovom forumu i sigurno zaslužuje mjesto moderatora...moja velika podrška!![]()
Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)
Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)
Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)
Predlazem GoGsa za moderatora motorola foruma, iz sljedecih razloga:
-BlueDevil nije vise tamo aktivan, otkada je dobio status super moda, ne vidjam njegove postove bas nesto previse tamo(ne znam kad je bio njegov zadnji post tamo). Aktivan je pretezito u chataoni(posebice sa janom, drugom Miletom, malom...), tako da inovator ima puno posla, a posto Inovator moderira 2 foruma, ipak je to malo teze, moderirati 2 foruma odjednom.
A i BD, koliko sam vidio, nije editirao dugo necji post, il tako neke slicne moderatorske akcije napravio, sve to Inovator sam obavlja.Zato mislim da bi GoGs trebao zamijeniti BD-a (BD, zao mi je, al mislim da i ti sam moras priznat da vise nisi tamo aktivan i prepustiti mjesto nekome aktivnijem)
-GoGs je dosta pametan glede motorola, znam ga osobno, i puno mi je pomogao(sto preko foruma, sto preko mailova/sms-ova, sto ovako uzivo...), kao i ostalim forumasima koji su trazili pomoc, a i ima razumjevanja za sve.. zna uputiti korisnike, pogotovo pocetnike..
-Ima iskustva sa vb-om, bio je administrator na racunala.org, a racunala.org je pokretao vb, pa bi se ovdje jako brzo snasao.
Eto, sta da vise kazem, na vama je red da odlucite, ja sam dao prijedlog.
Mislim da GoGsu nema ravnog kaj se tiče Motorole na ovom forumu i sigurno zaslužuje mjesto moderatora...moja velika podrška!![]()
Bom Chicka WahWah
Također ima i moju podršku... dečko se kuži u Motorole i koliko vidim, voljan je pomoći...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Apsolutno podržavam
(Samo ne mislim ništa o zamjeni BD-a jer ne pratim posebno taj dio podforuma)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
100% podržavam, čak sam prije par dana razmišljao da ga ''nominiram''..
Primjeti se odma da se kuži u motorole, ne radi spammove/OT..
Meni je pomogao dosta puta, pogotovo kad sam bio početnik
Tako da ga podržavam![]()
Da iskreno kažem, malo sam iznenađen sa prijedlogom, a bome i počašćen. Jesam, jako sam aktivan u tom forumu i to nitko ne može poreći. Ljudi, hvala vam svima koji su me podržali, ako vi odlučite da bude tako, ja ću se potruditi da obavim posao što je najbolje moguće.
Još jednom, hvala svima na podršci!
Poštovanje![]()
Slažem se s prijedlogom za Gogsa moderatora jer se stvarno trudi svakom pomoć i njegova pomoć je uvijek dobrodošla jer svojim znanjem sve rastura što se tiče motorola!
CARpeDiem*
Ja se u potpunosti slažem.Makar nemam niti sam ikad imao niš vezano s Motorolom,kad tamo naiđem inače vidim Gogsove postove.BD nije da navijam protiv tebe
Gogs za moderatora
Zadnji uredio Babaa : 31-01-2007 u 11:19
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Gogs se cini u redu, al mislim da BD-a ne treba maknuti..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
cjenim forumaša GoGsa, čovjek se trudi, osobito u zadnjih par tjedana.
No, nije dobro suditi po broju postova. Da je po tome, masa ljudi bi trebala odstupiti sa mod mjesta. Postoje drugi kriteriji. Jedan od kriterija je potreba za modom, ja ju nažalost trenutno ne vidim, Motorola forum funkcionira odlično, uređuje se svakodnevno, organizira se uredno... populaciji je malo problem, jer u 90% slučajeva ne može vidjeti ono što moderatori rade na forumu, akcije su vidljive samo vodstvu foruma. BD je po pitanju moderiranja tog foruma otpočetka slabije aktivan, ali ne neaktivan, no imali smo i interni dogovor i sve je funkcioniralu odlično. Da je postojala potreba da on sudjeluje više, mislim da bi tako i bilo. Ukoliko BD želi prepustiti svoje mjesto GoGsu, ja ću podržati, u protivnom ne. Opet ponavljam, mjesto moda obuzima puno toga više od samog postanja.
također podržavam GoGsa definitivno!
Zadnji uredio sfreak : 31-01-2007 u 11:58
Ne treba zaminit BD-a on čini svoj posao kada stigne..
Valjda nije problem imati 3 mod-a..
Podržavam GoGsa,naravno
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
možemo imati i 10 modova, ali onda se gubi na organizaciji, svatko radi svoje, dođe do pomutnje. A 3 moderatora za Motorolu je ipak previše. Vidjet ćemo.
A GoGs može biti i dalje aktivan, čak ako nije mod može imati više vremena za postanje, tako da time ništa ne dobiva.
Ja mislim da veći broj moddova nikako ne može biti problem, pogotovo ako je netko kao član GoGs iznimno motiviran da pridonese forumaškoj zajednici (što on i dokazuje svojim kvalitetnim postovima, pomaganjem newbie-ima...).
Pitanje je, zašto ne iskoristiti takvog čovjeka za opću dobrobit, pogotovo što je to sve volontiranje...
GoGs imaš moju podršku![]()
empirijski je dokazano da ako želiš postići sklad u radu većeg broja ljudi koji rade isti posao, trebaš i vanjsku osobu, zvanu recimo project manager da bi stvar funkcionirala. No, neću više o tome, vidim da vam je teško pojasniti bit svega. Recimo samo da ćemo razmotriti ovaj slučaj
zasto mi sve ovo nekako "smrdi" na revoluciju![]()
a onda treba staviti one koji su najbolji i koji zele obavljati svoju duznost kako treba,a one po kratkom postupku glasovanja razrijesiti duznosti i problem rjesen.
Naime na ovom forumu ima u biti toliko kvlitetnih i srdacnih ljudi koji ce ti bez obzira na svaku situaciju,srdacno i na lijep nacin pomoc,a ima ljudi(sad kazem trenutnih moderatora koji nemaju pametnijeg posla pa se(koliko sam pratio teme i postove) samo bahato ponasaju kao da su bogovi na ovom forumu i daju si za pravo raditi svasta(No naravno ne kazem za sve,vec samo neki(no ovo vrijedi samo za takve))
Pa pitam ja vas "gospodo" da li na ovom forumu ima pravo glasa NAROD koji i cini ovaj forum,ili cete u svakom pogledu samo "VI RAZMATRAT SLUCAJEVE"?
Zadnji uredio sfreak : 31-01-2007 u 17:10
imaš moju podršku![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks