šta se tiče glazbe više će ti pasat sonyEricsson,al ako će ti služit za pozive samo kupi neki običan mob i imaš odničnih mp3 playera po 500 600kn sa 2gm memorije i za najmanje para riješiš dilemu
koristit cu mob vecinom za pozive i slusanje glazbe kamera mi nije jako vazna, jel mi se isplati dati vise za w850?
šta se tiče glazbe više će ti pasat sonyEricsson,al ako će ti služit za pozive samo kupi neki običan mob i imaš odničnih mp3 playera po 500 600kn sa 2gm memorije i za najmanje para riješiš dilemu
zbog glazbe uzmi W850 jer dobijes 1gb memorije.
nokia ima bolji zaslon i softver,w850 bolje glazbene mogucnosti,1gb memorije i bolju kameru.
posto je w850 walkman a ti oces dobar mp3 onda nema dileme w850
Pošto će ti jedna od glavnih namjena biti slušanje mjuze onda ti je bolje uzeti w850![]()
Definitivno onda uzmi W850... osim što je namjenjen za slušanje muzike, ima i bolju kameru od 6131...Izvorno postao saniboj
Na strani 6131 je soft, po meni bolji dizajn i displey u 16 mil boja...
W850 je noviji model, 1GB memo kartica, bolja kamera...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ova dilema, po meni je full smiješna![]()
W850 je svjetlosnu godinu bolji mob
a to sam znao al nisam bio siguran jel se isplati davat extra paraIzvorno postao andrija
mislim da sam se odlucio stari produzuje ugovor na flex 700 pa ga mogu za 900 kn dobiti, inace mozete mi preporuciti nesto bolje iz tcoma da je ispod nekih recimo 1.5 k na produzenju flexa za 24 mj a da je bolje od ovoga?
kao sto sam vec rekao mob mi treba za mp3 pozive/poruke u biti kamera mi je manje vazna![]()
Razmisli i o W810... ima manji displey, 512MB memo kartica, 2Mpx kamera sa AF_om...
Ako trebaš mob koji će ti služiti i kao mp3 player, onda definitivno neki od SE W-serije (W810 , W850 )...![]()
a d900?![]()
pogledaj ovdje!Izvorno postao saniboj
nebi ti ga preporučio, zbog:
Neznam dal su to riješili na D900, ali ako se nevaram na D600 nisi mogo slušati mp3_ce u pozadini...Izvorno postao saniboj
A zbog gore citirano, topla preporuka neki od SE W serije ili možda K800...
I Nokije su skroz OK, ali nemaju tako dobar mp3 player kao SE...![]()
ok thx , al en svida mi se k800 pre glomazan je i kamera strsi previseIzvorno postao Ico
hvala svima na pomoci otici cu sutra pa pogledati sta ce mi najbolje sjesti![]()
ja se slažem da je bolji w850i ovdje ali pogledaj i druge sony eriksone i samsunge....
w850 je sto se tice reprodukcije glazbe vjerojatno najbolji model uopce.
Moj glas isto za W850, pogotovo jer si naglasio da će ti služiti za reprodukciju muzike
moze cak i w900
prevelik i discontinued![]()
Definitivno w850, bez razmisljanja!!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks