kako uslikati text s nokiinom kamerom od 1.3 mpx jer nije bas citljiv... imam kakva caka? btw. mob je 6131 ista kamera ko u 6230i
thnx
kako uslikati text s nokiinom kamerom od 1.3 mpx jer nije bas citljiv... imam kakva caka? btw. mob je 6131 ista kamera ko u 6230i
thnx
teško da če ti bit čitljiv jer taj mob nema macro!
znam ,frend na SE ima macro i super mu se vidi text...a mozda ima netko neku fintu iz rukavaIzvorno postao Nono01
![]()
A zavisi o kakvom se textu i radi? Ako nije skroz sitan imaš dobre šanse da ga iz malo daljega uslikaš (pola metra, metar) pa na kompu zoomiraš i izoštriš malo. Nemoj se nadati rezultatima kakve daju 2MP kamere sa autofocusom i macrom, ali ja sam sa svojom prošlom 7610 uslikao nekoliko A4 papira jer mi ništa drugo nije bilo pri ruci i poslužilo je svrsi jako dobro. :]
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao DJ DeVelox
klasican a4 format i standardan mali font , npr. kao ovaj kojim pisem ovaj post, a kako se to kad uslikam izostri na kompu?
Pa ako imaš Photoshop možeš u njemu. Ako ne bit će ti sasvim dovoljan Photoshop Elements, IrfanView ili bilo što od tih free programa (Photoshop Elements je free za razliku od starijeg brata :]). Uglavnom otvoriš sliku i pod filtrima ili editom nekim imaš filter sharpen / unsharp mask ili tako nekako zavisi kako se zove i dobit ćeš oštriju sliku. Možeš još malo kontrasta nabacit i sliku prebacit u crno bijelo da dobiješ čisti kontrast crno-bijelo. Eto tako sam to ja otprilike sredio. :]Izvorno postao M-power
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
taj mob-fotić nema autofokus zato nije oštar text...
Seriously?
Bookmarks