evo kupio sam nokiu 6131 i zanima me koji je prijenos podataka bolji sa mob. na komp. ili obrnuto, jeli to usb ili bluetooth
i možete mi reći kolika je cijena usb i bluetooth
hvala
evo kupio sam nokiu 6131 i zanima me koji je prijenos podataka bolji sa mob. na komp. ili obrnuto, jeli to usb ili bluetooth
i možete mi reći kolika je cijena usb i bluetooth
hvala
Usb ti je najbrzi sta se tice toga, a mislim bluetooth ima negdi do 300kn bar sam ga ja tako kupija, a usb od 100-300kn zavisi koji model meni je recimo za Nokiu 6680 320kn novi USB kabel sa svim softwerom koliko sam uspija vidit tako da varira neznam koliko je taj![]()
Uzmi si USB... Brzina prijenosa podataka je tu negdje kao i kod BT-a, možda čak i brža. Jedino kad kupuješ USB kabel, trebaš kupiti i soft, jer pomoću Nokia PC suita možeš sve direktno prebacivati na memo karticu. To je velika prednost, jer kad prebacuješ sa BT-om, sve ti se sprema u memo telefona, a to može biti malo nezgodno kod prebacivanja većih podataka...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zašto je taj usb tako skup, ima li koji od 100kn i u ćemu je razlika u kvaliteti nekih usb-a
a shta nisi u kutiji dobio sve potrebne kablove i cd sa softom???
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Razlika je u kvaliteti materijala i izrade i samim time trajanju ispravnosti kabela,a skup je samo originalni (CA-53).Dok ove jeftinije možeš naći preko oglasnika a neki znaju bit jako kvalitetni (prosječna cijena 120kn).Izvorno postao imam nokiu 6131
Zadnji uredio sms freak : 29-06-2006 u 17:52
možete li mi reći puni naziv nekog usb da ga lakše nađem na netu
Bookmarks