Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 8 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 183
    Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia N70 ili ipak ne...:S

Ovako doslo je vrijeme da si kupim mobitel i imam jako veliki problem neznam sto naisao sam na nokiu n70 i malo ju prostudirao (koliko mogu i koliko mi se dalo) no na savjet prijatelja ipak sam odlucio od vas ''profesionalaca'' potraziti pomoc pa ako netko ima neke rijeci pohvale za nokiu N70 ili neki drugi mobitel koji za tu cijenu nadmasuje tu nokiu ili mozda ako se netko ima sto pozalit na navedenu nokiu bio bi vam zahvalan...tko god zna nekakav mobitel koji je bolji od nokie i jeftiniji ili isto kosta pa bolji neka pomogne

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SHPansko
    Ovako doslo je vrijeme da si kupim mobitel i imam jako veliki problem neznam sto naisao sam na nokiu n70 i malo ju prostudirao (koliko mogu i koliko mi se dalo) no na savjet prijatelja ipak sam odlucio od vas ''profesionalaca'' potraziti pomoc pa ako netko ima neke rijeci pohvale za nokiu N70 ili neki drugi mobitel koji za tu cijenu nadmasuje tu nokiu ili mozda ako se netko ima sto pozalit na navedenu nokiu bio bi vam zahvalan...tko god zna nekakav mobitel koji je bolji od nokie i jeftiniji ili isto kosta pa bolji neka pomogne
    pa evo imam n70 i mogu reci sve najbolje o njij.. zvjerka.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, prvo navedi sto sve tebi na mobitelu treba, i onda ces dobiti konkretnije odgovore

BTW, N70 je stvarno odlican mobitel.
    Testis unnus, testis nullus!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.901, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reci nam sto ti trazis od mobitela? sminku? svestranost? ...

EDIT: marko me prestigao

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MENI NA MOBITELU TREBA 1GB MEMORIJE (KOJI DOLAZI ODMAH NAKON KUPNJE) TE TU SAD NES SAM NACUO DA IMA PROBLEMA DA JE SPORIJI PA DAL JE TO ISTINA IL NE (NES DA ULAZI U GALERIJU 3,4MIN ) TREBA MI DOBRA KAMERA DA JE BOLJA AKO NE I NAJBOLJA U KONKURENCIJI OSTALIH 2 MP-IH KAMERA...INFORMACIJE O BATERIJI (DALI STVARNO TRAJE 1 I POL DAN AKO MALO VISE KORISTIS MOB)...DALI JE MOGUCE AKO DOBIJEM STARU VERZIJU SOFTWAREA ZBRISAT TAJ STARI I STAVIT NOVI...I NES KAJ NIJE BITNO VEC MI SAM NIJE JASNO A TO JE STO SAM CUO NA ONLINE PREZENTACIJI DA MOB IMA 32 MBRAM...WTF? I TO JE VALJDA SVE I OSTALO SAM MISLIO AKO IMA NETKO NESTO VAZNO STO BI TREBAO PODIJELITI SAMNOM KOJI KUPUJEM TAJ MOBITEL NEKE GRESKE IL SLICNO NA STO DA OBRATIM PAZNJU PRILIKOM KUPNJE...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia n70 podrzava mmc rs dv kartice za koje mi se cini da su najjeftinije memorijske kartice. istina je to da ulazi u mob dugo kada je kartica napunjena,ali ne toliko koliko ti kazes . n70 ima dobru 2mpx ali ne i najbolju (mislim da je k750i). baterija ce ti trajati u prosjeku jedan-dva dana kao i na svakom symbianu,ovisno o tome koliko da mucis. moguce da dobijes stariju verziju softa,ali ga mozes sam naknadno upgrejdati preko phenixa ili online update(potrazi malo ovdje u sekciji Nokia pa ces naci). ovo sa 32 mb rama ne kuzim...mozda si pomjesao nesto,ali uglavnom mob ima 35mb interne memorije.
    i na kraju gdje i kako mislis kupiti mob? na crno ili u ducanu?

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel bi netko mogao mozda koje slike slikane njime tu staviti da vidim ako nije problem...mislim mobitel kupiti na crno jer ipak nemam toliko pra (3700kn) i naravno ne koristeni vec novi gdje cu ustediti oko 1500kn i dosta mi je bitno da je kamera ok onako za neke amaterske slike tipa na moru na izletu il slicno da ne kupujem digitalac posto imam i vise nego fantastican olympusov fotic kupljen kad su trek doslazili digitalci no ovo sto sam reko za 32 mb sam mislio ram memorije u sto nisam povjerovao jer sam posto sam recimo malo zapeo z ataj mob razne stvari (filmice) o njemu gledao pa sam tak nasao i ovo
    http://www.youtube.com/watch?v=vBhYZWjRrxI

naravno lik nema pojma izgleda jer u jednom dijelu kaze kako je mob dobar i dobro su igrive igre jer ima 32mb/ram memorije no pustimo debila...

i sad da znate otprilike tko sam sto sam i za kaj mi treba mob ja imam 16 god da nebi bilo da sam neki poslovnjak il nes pa da cu sam alarm koristit i rokovnik na njemu a mob bi mi ujedno sluzio i kao mp3 player ali netreba mi nis posebno vec da ja stavim kad udem u bus slusalice i da on pol cuke svira ne jebe me nis extra vec da radi normalno i da sluzi svrsi...
    I znaci mob ima losiju kameru od k750i???
    ja sam cito nek erezolucije i ispada mi da k750i ima snimanje od 25 000 pixela (176x123) te da n70 ima oko 100k pa mi nije jasno dali ja nesto krivo radim ili nije sve u brojkama ipak...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prema stvarima koje navodiš da ti trebaju (mp3 player, kamera), a nigdje ne navodiš da ti treba Symbian, nabolji mobitel za tebe mogao bi biti SE W800.
    Testis unnus, testis nullus!

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel bi netko mogao mozda koje slike slikane njime tu staviti da vidim ako nije problem...mislim mobitel kupiti na crno jer ipak nemam toliko pra (3700kn) i naravno ne koristeni vec novi gdje cu ustediti oko 1500kn i dosta mi je bitno da je kamera ok onako za neke amaterske slike tipa na moru na izletu il slicno da ne kupujem digitalac posto imam i vise nego fantastican olympusov fotic kupljen kad su trek doslazili digitalci no ovo sto sam reko za 32 mb sam mislio ram memorije u sto nisam povjerovao jer sam posto sam recimo malo zapeo z ataj mob razne stvari (filmice) o njemu gledao pa sam tak nasao i ovo
    http://www.youtube.com/watch?v=vBhYZWjRrxI

naravno lik nema pojma izgleda jer u jednom dijelu kaze kako je mob dobar i dobro su igrive igre jer ima 32mb/ram memorije no pustimo debila...

i sad da znate otprilike tko sam sto sam i za kaj mi treba mob ja imam 16 god da nebi bilo da sam neki poslovnjak il nes pa da cu sam alarm koristit i rokovnik na njemu a mob bi mi ujedno sluzio i kao mp3 player ali netreba mi nis posebno vec da ja stavim kad udem u bus slusalice i da on pol cuke svira ne jebe me nis extra vec da radi normalno i da sluzi svrsi...
    I znaci mob ima losiju kameru od k750i???
    ja sam cito nek erezolucije i ispada mi da k750i ima snimanje od 25 000 pixela (176x123) te da n70 ima oko 100k pa mi nije jasno dali ja nesto krivo radim ili nije sve u brojkama ipak...
    ...po svemu ovome - tebi uopće nije ni potreban N70, nego nešto tipa SE w800 il još bolje, w810...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak ne zelim sada ispasti totalni debil (a ispast cu na zalost ) ja zapravo uopce neznam cemu bi symbian trebao sluziti trazio sam svugdje i jedino sto sam doznao je da bi to trebao biti nesto sl. operativnom sustavu ili grijesim...ja sam za nokiu N70 zapeo samo zbog toga sto mi je dosta sporih mobitela kao sto su SE-i zelim nesto sto me nece izivcirati svojim breakovima makar oi trajali sec ili 2 isto tako cini mi se da nokia ima jako puno toga sto bi ju moglo povezati gotovo sa racunalom sto ja i vise nego zelim kod mobitela nego nemam niti pojma sto je sve to moguce posto sam cijeli zivot imao neke debilne mobitele (uzmimo za primjer mog vise od 2 god starog t610) i nisam niti imao priluku kod nekoga vidjeti sto sve mogu a svidaju mi se naprimjer stvari za koju sam cuo da je moj prijatelj na nokiu staru 3-4 god (onu sa tipkama u krug) danas stavio program i ima mp3 i takve stvari posto provodim dosta vremena za racunalom te bi na taj nacin i htio urediti svoj mobitel znaci sa nekim programcicima koji bi mi ako treba sluzili sam za zajebanciju ali isto tako i puno pomogli u buducnosti jer zelim mobitel koji bi bio (neznam kako reci na hrv) futureproof jer nemam bas neke pare pa da ga kupujem zato kaj mogu imat cu ga bar 2god...a SE mi se ne svida jer je nekako kao stvoren samo za slikanje i slusanje muzike i ko da nis drugo nemoze nekako sam uz njega ogranicen sto mi se cini da kod nokia nije rijec...
    hvala i oprostite sto sam neuk jer zaprovo zato sam se i obratio vama za pomoc..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC Tytn 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak ne zelim sada ispasti totalni debil (a ispast cu na zalost ) ja zapravo uopce neznam cemu bi symbian trebao sluziti
    gle stari, ako ti niti neznaš čemu symbian služi, vjerujmi nije on za tebe. Kao prvo frustriran budeš žešče u početku jer mobitel ima brdo opcija, kratica, svega i svačega. Symbiani su ti ko mala računala, postoje brdo programa na neetu pomoču kojih si možeš olakšati život, ali pošto si rekao da te zanimaju najviše kamera i mp3, ne igra ti nekavu ulogu. I još im k tome traje baterija dost slabo, znači max dva dana, pogotovo kad se sluša mp3 i slika se dosta...jedan dan...tak da zaboravi na ekstremno slušanje mjuze

moj ti je prijedlog, nemoj si uzimati N70 ako neznaš kaj je, ako ti se ne sviđa SE, uzmi si nokiju tipa 6131,6233,6270,6280 koje su ti dobri telefoni sa dosta dobrim mp3 playerom

a ovo za memoriju nek te ne ždere, kupiš karticu od gige i piči

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e slušaj ako misliš da je n70 za tebe uzmi jer je to stvarno super mob ali ja bih ti preporučio nešta SE i to iz Walkman serije ili neki samsung noviji sa dobrom kamerom i puno memorije i MP3 playerom ko moj D820 ili D900 ili onaj Z400 iako ne znam koliko košta

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a što se walkamana tiče ili W700i ili pak W810i zasad su oni najbolji walkmanovi (i w900i )

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzmi si nokiu 6233.To je nedavno izašlo, predpostavljam da je dosta brži od N70.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puno vam svima hvala na komentarima i pomoci jos imam dosta do 3.9. da razmislim pa cu vidjeti mada nisam skroz odustao od N70 ali nema veze sad cu ja vidjet kaj je to symbian kaj se s njim moze i dali to meni treba...
    JEL BI MI NEKO MOGO NEKU BEZVEZE SLIKANU FOTKU SA n70 STAVIT DA VIDIM A AK IMA I VIDEO BI MI POMOGAO AKO NE ONDA BAR SLIKU..
    HVALA

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto si rekao da imaš 16 godina, da ti netreba neki "poslovni" mob, već da ti treba dobra kamera i mp3 player, onda si uzmi neki SE, tipa W810 ili W900 ili W800... Moja preporuka bi ti bila W810...

Ovo koliko ti će ti trajati baterija na N70, ovisi koliko ćeš ga koristit... Meni na 6630, uz malo korištenja, traje max 2 dana...
    Ja bi uzeo N70 jer mi baterija ne predstavlja neki preveliki problem, a za slušanje MP3ca sam si kupio mp3 player...

Evo ti usporedba slika sa N70 i D750 (ista stvar ko i k750/w800/w810): usporedba
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak svi me sada recimo savjetujete da ne uzimam n70 vec neki SE a vecinomj eto moja krivica sto sam naglasio da mi treba super kamera i mp3 player sto uopce nisam planirao i evoga sada sam ja na ovom danom linku pogledo fotke i to je za mene fantazija ko bog netreba mi nista vise a i da bude bolje slika mi je gotovo ista onoj na SE-u a za neka slova i to me boli qurac a mp3 sam rekao i nokia moze pustati muziku pola sata znaci ja nebi isao vise dalje jer mi se i mp3 kod nokie isto kao i kamera svida te je isto kao kod SE-a a sad jel ti ozes stavit na SE nesto da ti on vibrira u ritmu muzike ili nesto nalik ovome
    ''RDM+ (Remote Desktop for Mobiles) is a communication tool that gives you the unique ability to connect to your desktop computer through the mobile phone and interact with it remotely.''
    to sam sada bezvete nasao ali to zelim a to se na SE nemoze staviti jer je on kao sto sam vec rekao ogranicen na 3 stvari video zvuk i slike...
    puno ste mi pomogli i sada znam sto je symbian i cemu bi trebao sluziti i ja bi bio jako sretan kad bi ga mogao koristiti jer niko ni u mom drustvu ni nigdje nema nokie pogotovo ove neke novije pa ih nisam imao mogucnosti proucavati a sve mi se vise svidaju
    a ako se na SE moze stavljati tona tih programa i svega ostolog ispravite me

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da si ti prije otvaranja ovog threada odlučio da češ uzet n70,
    odličan odabir btw, a ovo što si vidio je samo vrh "ledene sante"...ako te je oduševilo vjeruj mi da češ još mnogo puta napraviti wow kad vidiš što je smartphone u stanju napraviti u odnosu na t610 žrtvuješ jedino autonomiju i morat češ ga punit jednom dnevno što je mala žrtva u odnosu na mogučnosti

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia E6
    Operater
    m:tel
    Godina
    38
    Bodovi
    11.176
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.176, Nivo: 25
    Bodovi: 11.176, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N70 je odličan mob, ali na žalost, ekran mu je prevaziđen. S druge strane, SE-i su jadni, zato je opet bolje izabrati Nokiju, ako stvarno želiš telefon, a ne show-off igračku.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n70 je fantastican telefon i ima dobru kameru,samo ti njega uzmi,a to da tebi netreba symbian ne stoji zato sto se svako jednom moro prebacit sa dummya na symbiana(marko6630,ico......)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    N6680+1GB/E66+2GB/V3
    Operater
    T-mob/VIP 0kn/Tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Majstore UZMI N70 nemoj se opće dvoumiti , imal sam SE D750i jest da radi FENOMENALNE slike i to puno bolje naspram moje 6680 al nije mi žao što sam prešao sa D750 na n6680. Tebi je to još lakše da uzmeš N70 jer ima slićnu kvalitet slike kao i SE-i . Ako imaš bar malo dobre volje i strpljenja za skuzit Symbian , PREPORODIT češ se. Vjeruj mi Ja sam 1. symbian dobio praktički đabe (3650) i on je fakat zeznut jer je tipkovnica nesvakidašnja al mob mi je predstavljao izazov i samim time i gušt za otkrivanje nečeg novog i meni nepoznatog . Dok recimo dummy mob (SE d750i i ostalli) skužiš za manje od pol sata jer su svi na isti kalup (ajde sličan ) Uglavnom imam 2 symbača i na redu je i 3 :three:

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE k750i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro ti kaže kolega , kad malo uđeš u foru sa symbianom vidjet ćeš da nisi pogriješio, uvijek nešto novo dolazi šta možeš stavljat na njega i nemre ti dosadit. ja sam isto tako u početku razmišljao pa kaj će mi to ,neznam ja ili mi se neda zezat a same aplikacije su neusporedivo bolje od jave ako to mogu usporedit, pa ti vidi...

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma super mi je sto steme pokusali odvuc od ideja za takvim mobitelom jer ste pokazali da razmisljate i da pisete postove s namjerom da ja bolje prodem i tu bi vam se zahvalio...danas sam bio u t-centru i nisam ga se mogao nagledat i isprobavat (imaju ih izlozene dok rade povezane sajlicom da ih mozes imat i radit s njima sta god hoces) uglavnom ostao sam fasciniran i nisam se mogao odlijepiti od mobitele em zato sto mi se svida kak izgleda em zato sto ima cisto dobru kameru i snimanje 5 puta bolje od SE-a k750i stvarno prekjebalno
    a o meniju da ne pricam ne da nisam skuzio niti s od svega sto ima ali jedva cekam da ga primim u ruke jer mislim da cu bit na njemu prvih 48 sati!
    za beteriju me da vam budem iskren trenutno kad razmisljam boli qurac jer tak i tak prek noci stoji pa nek se puni ak treba svakih 12 h i nadam se da kada ga kupim da cete mi pomoci u razotkrivanju te raznim stvarima koje mi taj mobitel nudi a za koje ja niti pojma nemam i naravno ako netko jos uvijek ima kakvu primjedbu na taj mob neka kaze a cini mi se da je svima mobitel prekjebalni i da bi si ga svi uzeli sto mi se svida jer ja sam recimo zaljubljen sada u njega

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I da ako mi mozete reci tko i za koliko ga moze nabaviti naravno samo da je novi i ima garaciju sve ostalo je manje bitno ...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas u Ogasniku za 2200kn nove,zapakirane sa garancijom.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 8 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke