Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 183

Hybrid View

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia N70 ili ipak ne...:S

Ovako doslo je vrijeme da si kupim mobitel i imam jako veliki problem neznam sto naisao sam na nokiu n70 i malo ju prostudirao (koliko mogu i koliko mi se dalo) no na savjet prijatelja ipak sam odlucio od vas ''profesionalaca'' potraziti pomoc pa ako netko ima neke rijeci pohvale za nokiu N70 ili neki drugi mobitel koji za tu cijenu nadmasuje tu nokiu ili mozda ako se netko ima sto pozalit na navedenu nokiu bio bi vam zahvalan...tko god zna nekakav mobitel koji je bolji od nokie i jeftiniji ili isto kosta pa bolji neka pomogne

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SHPansko
    Ovako doslo je vrijeme da si kupim mobitel i imam jako veliki problem neznam sto naisao sam na nokiu n70 i malo ju prostudirao (koliko mogu i koliko mi se dalo) no na savjet prijatelja ipak sam odlucio od vas ''profesionalaca'' potraziti pomoc pa ako netko ima neke rijeci pohvale za nokiu N70 ili neki drugi mobitel koji za tu cijenu nadmasuje tu nokiu ili mozda ako se netko ima sto pozalit na navedenu nokiu bio bi vam zahvalan...tko god zna nekakav mobitel koji je bolji od nokie i jeftiniji ili isto kosta pa bolji neka pomogne
    pa evo imam n70 i mogu reci sve najbolje o njij.. zvjerka.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, prvo navedi sto sve tebi na mobitelu treba, i onda ces dobiti konkretnije odgovore

BTW, N70 je stvarno odlican mobitel.
    Testis unnus, testis nullus!

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MENI NA MOBITELU TREBA 1GB MEMORIJE (KOJI DOLAZI ODMAH NAKON KUPNJE) TE TU SAD NES SAM NACUO DA IMA PROBLEMA DA JE SPORIJI PA DAL JE TO ISTINA IL NE (NES DA ULAZI U GALERIJU 3,4MIN ) TREBA MI DOBRA KAMERA DA JE BOLJA AKO NE I NAJBOLJA U KONKURENCIJI OSTALIH 2 MP-IH KAMERA...INFORMACIJE O BATERIJI (DALI STVARNO TRAJE 1 I POL DAN AKO MALO VISE KORISTIS MOB)...DALI JE MOGUCE AKO DOBIJEM STARU VERZIJU SOFTWAREA ZBRISAT TAJ STARI I STAVIT NOVI...I NES KAJ NIJE BITNO VEC MI SAM NIJE JASNO A TO JE STO SAM CUO NA ONLINE PREZENTACIJI DA MOB IMA 32 MBRAM...WTF? I TO JE VALJDA SVE I OSTALO SAM MISLIO AKO IMA NETKO NESTO VAZNO STO BI TREBAO PODIJELITI SAMNOM KOJI KUPUJEM TAJ MOBITEL NEKE GRESKE IL SLICNO NA STO DA OBRATIM PAZNJU PRILIKOM KUPNJE...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.901, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia n70 podrzava mmc rs dv kartice za koje mi se cini da su najjeftinije memorijske kartice. istina je to da ulazi u mob dugo kada je kartica napunjena,ali ne toliko koliko ti kazes . n70 ima dobru 2mpx ali ne i najbolju (mislim da je k750i). baterija ce ti trajati u prosjeku jedan-dva dana kao i na svakom symbianu,ovisno o tome koliko da mucis. moguce da dobijes stariju verziju softa,ali ga mozes sam naknadno upgrejdati preko phenixa ili online update(potrazi malo ovdje u sekciji Nokia pa ces naci). ovo sa 32 mb rama ne kuzim...mozda si pomjesao nesto,ali uglavnom mob ima 35mb interne memorije.
    i na kraju gdje i kako mislis kupiti mob? na crno ili u ducanu?

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel bi netko mogao mozda koje slike slikane njime tu staviti da vidim ako nije problem...mislim mobitel kupiti na crno jer ipak nemam toliko pra (3700kn) i naravno ne koristeni vec novi gdje cu ustediti oko 1500kn i dosta mi je bitno da je kamera ok onako za neke amaterske slike tipa na moru na izletu il slicno da ne kupujem digitalac posto imam i vise nego fantastican olympusov fotic kupljen kad su trek doslazili digitalci no ovo sto sam reko za 32 mb sam mislio ram memorije u sto nisam povjerovao jer sam posto sam recimo malo zapeo z ataj mob razne stvari (filmice) o njemu gledao pa sam tak nasao i ovo
    http://www.youtube.com/watch?v=vBhYZWjRrxI

naravno lik nema pojma izgleda jer u jednom dijelu kaze kako je mob dobar i dobro su igrive igre jer ima 32mb/ram memorije no pustimo debila...

i sad da znate otprilike tko sam sto sam i za kaj mi treba mob ja imam 16 god da nebi bilo da sam neki poslovnjak il nes pa da cu sam alarm koristit i rokovnik na njemu a mob bi mi ujedno sluzio i kao mp3 player ali netreba mi nis posebno vec da ja stavim kad udem u bus slusalice i da on pol cuke svira ne jebe me nis extra vec da radi normalno i da sluzi svrsi...
    I znaci mob ima losiju kameru od k750i???
    ja sam cito nek erezolucije i ispada mi da k750i ima snimanje od 25 000 pixela (176x123) te da n70 ima oko 100k pa mi nije jasno dali ja nesto krivo radim ili nije sve u brojkama ipak...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SHPansko
    reci nam sto ti trazis od mobitela? sminku? svestranost? ...

EDIT: marko me prestigao

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke