Ovako doslo je vrijeme da si kupim mobitel i imam jako veliki problem neznam sto naisao sam na nokiu n70 i malo ju prostudirao (koliko mogu i koliko mi se dalo) no na savjet prijatelja ipak sam odlucio od vas ''profesionalaca'' potraziti pomoc pa ako netko ima neke rijeci pohvale za nokiu N70 ili neki drugi mobitel koji za tu cijenu nadmasuje tu nokiu ili mozda ako se netko ima sto pozalit na navedenu nokiu bio bi vam zahvalan...tko god zna nekakav mobitel koji je bolji od nokie i jeftiniji ili isto kosta pa bolji neka pomogne![]()

Odgovori uz citat
) TREBA MI DOBRA KAMERA DA JE BOLJA AKO NE I NAJBOLJA U KONKURENCIJI OSTALIH 2 MP-IH KAMERA...INFORMACIJE O BATERIJI (DALI STVARNO TRAJE 1 I POL DAN AKO MALO VISE KORISTIS MOB)...DALI JE MOGUCE AKO DOBIJEM STARU VERZIJU SOFTWAREA ZBRISAT TAJ STARI I STAVIT NOVI...I NES KAJ NIJE BITNO VEC MI SAM NIJE JASNO A TO JE STO SAM CUO NA ONLINE PREZENTACIJI DA MOB IMA 32 MBRAM...WTF? I TO JE VALJDA SVE I OSTALO SAM MISLIO AKO IMA NETKO NESTO VAZNO STO BI TREBAO PODIJELITI SAMNOM KOJI KUPUJEM TAJ MOBITEL NEKE GRESKE IL SLICNO NA STO DA OBRATIM PAZNJU PRILIKOM KUPNJE...
. n70 ima dobru 2mpx ali ne i najbolju (mislim da je k750i). baterija ce ti trajati u prosjeku jedan-dva dana kao i na svakom symbianu,ovisno o tome koliko da mucis. moguce da dobijes stariju verziju softa,ali ga mozes sam naknadno upgrejdati preko phenixa ili online update(potrazi malo ovdje u sekciji Nokia pa ces naci). ovo sa 32 mb rama ne kuzim...mozda si pomjesao nesto,ali uglavnom mob ima 35mb interne memorije.

Bookmarks