Koliko je meni poznato, nemožeš staviti neku sliku da ti bude kao screensaver... Ja sam to isto tražio, ali sam na kraju odustao...
Ali ako te smeta t-mobova slika, onda stavi lijepo sat i problem riješen...![]()
to mi se cini da nije moguce osim ak se neki program za screensaver ne stavi![]()
Koliko je meni poznato, nemožeš staviti neku sliku da ti bude kao screensaver... Ja sam to isto tražio, ali sam na kraju odustao...
Ali ako te smeta t-mobova slika, onda stavi lijepo sat i problem riješen...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dal bi bilo dobro stavit antivirus i ako da koji je među najboljima?
E sad... ja nisam koristio nikad antivirus na svojoj 6630 jer jednostavno nisam imao potrebe... Jednostavno provjeri šta skidaš sa neta i šta ti frendovi šalju, i neće biti problema... ja nisam skidao programe za koje drugi ljudi nisu rekli da im rade...![]()
Onaj koji smo mi dobili sa mobom (t-scum) imas na njemu i 2 godine besplatnog updata pa ti je to cist ok...mada se ja bas ne bojim tih virusa...
a ico kak ti to provjeris dal je cist sadrzaj kaj radis nes posebno??kaj nije bila rijec da avast i/ilizone alarm mogu skucit virus makar u .sis formatu?
kak misliš dvije godine update-a ??Izvorno postao Negativac
Ne, neradim ništa posebno... ali recimo kad bi skinuo neki program sa dotsisa, prvo bi provjerio malo odgovore u toj temi za taj program, i vidio dal sve štima... inače htio sam skinut nekakvu igricu (nesjećam se više koju) ali sam čitao postove i netko je napisao da mu se zblokso mob, i nisam skino to...Izvorno postao Negativac
Eto jednostavno... Ako bi ljudi pohvalili aplikaciju da normalno radi, onda bi ju skino...
Htjeo je reć da imaš garanciju 2 godine, pa ako bi ti u tom vremenu zatrebao update softa ili nešto slično, onda ti to oni besplatno naprave...Izvorno postao marq
Nnisam znao kak rec da ti ponovno stave novi soft pa rekoh updateIzvorno postao Ico
![]()
hvala ico![]()
Bookmarks