ja bi mjenjao, zbog symbiana i zbog ljepšeg dizajna kod 6630!![]()
Pozdrav...
Da li da mijenjam SE D750 (nov) za Nokiu 6630 (stara 4mj)??
Znam da će te me sad popljuvati jer D750 nije Symb, a 6630 jest...
Koristio sam Symb mob (6600), pa sam upoznat sa mogućnostima symbiana, ali i sa manam...
SE D750 mi je zasad super mob, ali pošto baš i ne koristim kameru previše (nije mi nešto bitno na mobitelu), a ni radio, nevidim baš neke "adute" koji bi mi govorili da ostanem na D750...
Zanima me da li bi vi, da ste na mom mjestu, mijenjali mob??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi mjenjao, zbog symbiana i zbog ljepšeg dizajna kod 6630!![]()
a šta misliš šta ću ti sad ja reći
ako je Nokia u dobrom stanju onda uzmi. Ona je meni sad jedna od bestbuy mobova
Vidim da ti znaš i bolje od mene (ja mislim) o symbianima pa onda znaš i što ide uz njih
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ma neka ženska bi ga mijenjala... Što znači da je mob očuvan...
Ma vjerojatno ću mijenjati...
Što se tiče dizajna, D750 i 6630 su mi tu negdje... 6630 je lijep na svoj način...
Ma imao sam 6600, i privko se na symb, da to nije normalno...
A dobro... Zanimaju me mišljanja i ostalih forumaša... Makar znam kakav bi ishod mogao biti...
Al zanima me da li će tko reć da ne mijenjam mob...
Ja bi isto mijenjao samo neznam da li se isplati financijskiali j.... pare ako je u pitanju SYMBIAN
![]()
![]()
Zato ne razmišljaj puno i mijenjaj odmah.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
pa ako netko misli da mobitel treba biti lijep prije nego funkcionalan, naravno da će to reći
Poštujem to, ali ne djelim to mišljenje
Ako hoćeš nešto super cool onda imaš onih siemensa koji su dizajnerski na vrhuncu. Čak i imaju potpis nekakvih dizajnera i ta sr....
jel ti treba symbian mob ili ne? ak ti ne treba naravno da nemoj mijenjat ali ak ti treba mijenjaj![]()
-MjenjajIzvorno postao Ićo
![]()
![]()
A čuj, ja bi mijenjao![]()
Testis unnus, testis nullus!
svako ima svoj izbor.nokia je dobra zbog symbiana.
Ja sam, primjerice, upravo N6630 zamnijenio za za D750i... I imam ga već 9 mjeseci...
Ja nebi mijenjao...imaš novi i odličan mobitel...bez obzira kaj nije Symbian, mislim da je napredniji od 6630, a i možeš ga flashat na W800, pa dobiješ i Walkman...ali ako baš hoćeš Symbian, onda mijenjaj...ja nebi mijenjao...
Bom Chicka WahWah
mijenjaj dok se nije predomislila,sta cekas jos nisi krenuo
Ma odustala žena... Mijanjao bi ja... Ako netko ima ponuda, neka se javi...
bas steta,mogao si imati bolji mob ali valda je ta zena poslozila kockice u glavi pa se nije mjenjala.![]()
ili čita ovu temu![]()
Ja na tvom mjestu nebi mjenjao. Uostalom...meni je 6630 jako, ali jako jako ružan,jedina prednost je symbian ,koj ti,najvjerovatnije niti ne treba. A D750 ima dizajn,kameru 2 mpx , itd itd. (to je moje mišljenje,nemojte me popljuvat)
M R Z I M .T..Com
ja te nezelim popljuvat ali daj molim te citaj sve postove u temi zato sto je ico rekao da je zena odustala od zamjeneIzvorno postao ILOVETECHNO
Ma žena je odustala iz kojeg ja znam razloga...
@ILOVETECHNO: Kako znaš da mi symb netreba... Pošto sam upoznat sa symb mobitelima, znam neke njihove prednosti koje mi dosta znače...
A osim kamere i dobre baterije, ne privlači me više ništa na stranu D750...
ja nebih ovo nikad rekaoIzvorno postao PhytoSculpt
džaba je njemu bogovski hardwer kad ima soft kojeg je džaba uspoređivat sa symbianom
Evo upravo sam danas kupio 6630... Porodao sam D750, i sad sam ponovo nabavio Symb... Za sad sam prezadovoljan...
Nemojte temu zatvrati, neka ljudi pitaju, daju svoja mišljenja...
Ma tako trebakupio si jedan od najnaj i to je to.....
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Mislim da si dobro postupio.
Nema tice do prasice, što ne?
u ovom slučaju: Nema mobitela da Nokie... Još ako je k tome i symbina...
Ma sretan sam ko malo dijete... Samo sad trebam "skupiti" aplikacije... Ali imam nešto starih sa 6600...
...da se tema ne bi razvukla u drugom smjeru, pitanja se trebaju odnosit samo na ova dva moba navedena u naslovu... inače, ako krene offtopic - temu odmah zatvaram...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks