...ne možeš ga "reinstalirat" nego samo resetirat, klasično i na "hard" način... imaju kodovi na forumu pa malo potraži...
cuo sam da se ti mobiteli sa os-om "zaprljaju" kao i windowsi, a i kada instaliras neki program moze ti zastopati mog...
Uglavnom hocu da pitajm kako da reinstaliram os na 6600!!
...ne možeš ga "reinstalirat" nego samo resetirat, klasično i na "hard" način... imaju kodovi na forumu pa malo potraži...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
je ! moš promjenit Symbian..ja sam imao 4 sad mi je v 5.53.0
mama ti sestra!
To je Firmware, ne symbian..Izvorno postao FaberOSK
Symbian je 7.0
ne znam...vala! pa da!Izvorno postao Shamanix
ama mi je bio sheban sa tim startupom! takvog sam kupio to me živciralo pa sam tražio dami se to sredi!
eis!
a da se to radi kako se to čini????
i kako provjerim koji mi je symbian??to se ne kužim baš![]()
mama ti sestra!
Kakvi kodovi??Mozete li mi malo pomoci...Znaci preko tih kodova postane mi os kao da sam tek kupio mob.?Izvorno postao Eminem
Nemozes nigdje provjerit ( direktno na mobitelu ) koji je symbian..
Mozes na sluzbenim stranicama nokie i symbiana..
6600 ima SymbianOS v7.0s ak se nevaram i on se nemoze mijenjat.. jedino se moze updejtat firmware, sto popravlja softwarske greske te verzije symbiana kojeg imas na mobitelu. Sama verzija symbiana se nemoze updejtat vec ako hoces novu verziju symbiana moras kupit novi mobitel![]()
pa daaa..vidiš logično! inače bi mi sam pucali nove OS a niko nebi nove mobov ekupovo! bem ti kapitalizam!Izvorno postao Shamanix
ja se ne sotavljam svoje 6600 sad tako lako..sredio sam ju jošsamo masku da nabavim neku...i ko bog!
nego...kako da znam koja je original...
i kolko koštaju 190 kuna jel??
kako se skidaju??ima li igdje shema???neki dan sam išo skidat pa skoro pokido gornju masku..odvojio do sredine dalje neće!![]()
![]()
mama ti sestra!
...u biti, to je kombinacija tipki: zelena tipka + zvjezdica + trojka + onda upali ...to ti komplet resetira telefon...znači "drzeci te tri tipke dok se na ekranu ne pojavi ''formating''-TO TI JE RESETIRANJE MOBA PA PAZI AKO TO NE ZELIS UCINIT,jer ces izgubit sve podatke iz moba(sa mmc kartice neces,al moguce d nece radit programi instalirani na njoj!)"Izvorno postao shiljak
...imaš u crazy-shopu pa pogledaj: www.crazy-shop.com ...Izvorno postao FaberOSK
...ma lako se skidaju, ja sam skidao i nisam ništa polomio, ima negdje shema al ne znam di, potraži malo...
OK!Znaci samo te tri tipke pritisnem i eto ga ko nov (ako je imao virusa i sl. sada vise nema).Izvorno postao Eminem
Neko malopre spominje nekakve kodove, jel mislio na te tri tipke?
Jel onda to bilo klasično i na "hard" način???U cemu je razlika...
Izvorno postao shiljak
to je hard format, znači tom kombinacijom tipki se mob cijeli briše i postavlja na tvorničke postavke. Svi podaci tipa imenik, skile, melodije, video...sve se briše...mob je ko da si ga izvadio iz kutije
može li mi tko malo pojasniti s one tri tipke,probo sam pa ništa,i jal to briše samo s mobitela ili i s kartice
istodobno drži stisnute te 3 tipke skroz dok te ne pita za ponovno postavljanje vremenske zone. i to formatira samo memoriju telefona( C: ) dok mmc ne dira. obavezno napravi backup imenika ili nečeg važnog što imaš na mobu.Izvorno postao tomkranj
da ne otvaram novu temu,pitat ću ovdje.Znam da je o tome bilo puno govora ali nigdje nisam našao što me zanima,može li se i kako na 6600 slušati mp3 i kako,jer kada pošaljem mp3 piše da ne podržava taj format,ima li neki program da skenira mob i da nađe te mp3 file-ove pa da ih onda reproducira,kao što to npr. radi oggplayer sa ogg file-ovima.
...ovdje imaš objašnjeno kak stavit mp3 za zvono - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9389 ...Izvorno postao tomkranj
...a ovdje imaš navedene neke mp3 playere - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21002 ...
oće obrisat imenik sa sim kartice dobro kontakte hoće to mi je jasno ali pitam za sim...Izvorno postao zerobravo
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Pa imao sam powermp3 na mobu ali svejedno nisam mogao slušati,sada slušam ogg datoteke,ali bi htio da mogu slušat mp3 formatIzvorno postao Eminem
Pa imaš codec na gore navedenom linku što ti ga je Eminem dao... Instaliraj taj codec ili player , čini mi se OGGplayer), i trebao bi najnormalnije slušati MP3 ce...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neče....Izvorno postao iwek
@faberiška kaj nisi ti imal n-gage???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
reintalirat se moze, ali ne nmoze sam.Izvorno postao shiljak
zatrpati, se mogu.
najbolje ti je resetirati ih, ako si szadovoljan s tim sto imas, ako imas staru verziju, onda trebas nositi kod nekoga ko ima opremu da ti stavi noviju verziju. ako nekome nesto zatreba neka se javi na PM.
da imao sam...sad sam prešo na 6600 ... veče zajebancije sa njim nego sa n-gage! pa da se mogu mal zabavljat a i odavno mi se taj više sviđao.....Izvorno postao Vuxs
![]()
e sad! instalirao sam taj codec! ali zanimljivo da me nije pitao di da instalira...ali eto instaliro se..imam ultra mp3! i sad trebam prebacit neku mpr i u exploreru je trebam prebacit u??? u digital sound folder ili???
mama ti sestra!
...da, u digital sounds na mmc-u...Izvorno postao FaberOSK
????sad trebam prebacit neku mpr
Ak misliš na mp3, imaš objašnjeno na linku što ga Eminem dade di trebaš ubaciti mp3ce... Ako ih misliš koristiti kao zvuk za zvono, onda ih prebaciš u sounds\digital folder.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
prebacio na internu...ali javlja mi kad oću namjestit format ne podržan.....idem sad opetIzvorno postao Eminem
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks